Ugnius Kiguolis: Tai komunizmas/fašizmas po nauju žodžiu - gerovė

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-06-29 14:49:00, skaitė 1608, komentavo 6

Ugnius Kiguolis: Tai komunizmas/fašizmas po nauju žodžiu - gerovė

Teroristine vadinamos "Antifa" organizacijos renginiuose dalyvaujančios Laisvės partijos suvokia laisvę ypatingai keistai.

Remigijus Šimašius skatina savo skaitytojus neklausyti ką sako apie jo nelegalias statybas įvairios institucijos. Merui įstatymai galioja kitaip, nei visiems mums mirtingiesiems.

Maždaug visi, kam ši idėja nepatiko yra neišmanėliai.

Kalbos komisija neišmanėliai, kam derinti tas lauko reklamas, kam mums visiems siuntinėti visokius projektus, jei galima to ir nedaryti, kaip meras. Lukiškių aikštėje įrengtame paplūdimyje iškabinti angliški užrašai pažeidžia Valstybinės kalbos įstatymą, ketvirtadienį pranešė Valstybinė kalbos inspekcija.

Valstybinės kultūros paveldo komisija - neišmanėliai, kam su jais ką nors derinti. Juk mero pavyzdys įkvepiantis, užsimaniau, padariau, nesvarbu, kad ir žmonės pasiskirsto į dvi stovyklas. Ką jau, ką, bet meras skaldyti tautą moka. Valstybinės kultūros paveldo komisijos nuomone, toks sprendimas nesuderinamas su istorine ir memorialine Lukiškių aikštės reikšme, rašoma pranešime spaudai.

Ką jau kalbėti apie kitas politines partijas, ar buvusius bendražygius, juk jei jie nepritaria, reiškia jie neišmanėliai. Tarė ir padarė Vilniaus Karaliukas.

Pabandykite įsivaizduoti, jei tokie pradėtų valdyti šalį. Jiems negalioja nei vertybės, nei papročiai, nei įstatymai, nei institucijų su kuriomis reikia derinti nuomonės.

Tai komunizmas/fašizmas po nauju žodžiu - gerovė.