Artėja istorinio proveržio momentas: Metas sudeginti pederastų Seimą

Autorius: N.L.K. Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2020-05-24 09:11:00, skaitė 1157, komentavo 12

Artėja istorinio proveržio momentas: Metas sudeginti pederastų Seimą

Partijos „Kovotojų už Lietuvą Sąjunga“ pirmininkas advokatas prof. dr. Stanislovo Tomo kreipimasis į bendražygius ir Tautą

https://youtu.be/-iHCg8yHwE0

„Metas sudeginti pederastų Seimą“

Artėja istorinio proveržio momentas.

Mūsų sąjunga turi mobilizuoti visuomenę ir įvykdyti konstitucinę revoliuciją – išmesti iš korumpuoto pedofilų Seimo, korumpuotos pedofilų Vyriausybės ir korumpuotų pedofilų teismų visus pedofilų korupcionierius, išniekinti jų lavonus, savo dvasios stiprybe sudeginti senąjį Seimą.

Mūsų tikslas – užbaigti jų teisinį gyvenimą, pacifistiškai pakarti juos Vilniaus Katedros aikštėje, kad taikūs praeiviai galėtų spjaudyti į jų kabančius ir dvokiančius lavonus.

Visi sutiks – kolaborantai Seime turi patys pradėti rūpintis ir nusipirkti auksinius karstus.

Todėl kviečiu mūsų sąjungos skyrius deleguoti naujus pirmininkus į sąjungos tarybą.

Daugelis senų sąjungos narių buvo pateikę atsistatydinimo pareiškimus ir juos priėmė dar senasis partijos pirmininkas Vytautas Šustauskas dar 2019 metais – todėl reikia pakeisti atsilaisvinusias vietas.

Artimiausiu metu bus sušauktas naujas partijos Kongresas, kuris priims sprendimus, reikalingus 2020 metų Lietuvos konstitucinei revoliucijai.

Pakankamai ilgai buvome tolerantiški pederastams – Lietuvos teritorijos administratoriams – naikinant mūsų valstybę, pakankamai ilgai leidomės skandinami beribės korupcijos, totalaus melo ir pasityčiojimo iš žmoniškumo.

Atėjo Metas atsiimti savo valstybę. Pradedame veikti.

Kadangi dėl neonacių persekiojimo šiuo metu metu negaliu būti Lietuvoje, teikiu naujo partijos pirmininko – Kazimiero Juraičio kandidatūrą. Neabejoju, kad ši kandidatūra, bus patvirtinta absoliučia balsų dauguma, t.y. – vienbalsiai.

Tikėkime Lietuva, ir Lietuva patikės mumis.

Taika ir Ramybė Jūsų namams.


Kazimieras Juraitis ir Stanislovas Tomas