Dėl neūžaugos rusiško fiurerio, prasigėrusio aktoriaus ir kitų grėsmių signatarė N. Oželytė perspėjo visuomenę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/del-ne... 2020-04-26 21:45:00, skaitė 900, komentavo 5

Dėl neūžaugos rusiško fiurerio, prasigėrusio aktoriaus ir kitų grėsmių signatarė N. Oželytė perspėjo visuomenę

N. Oželytė. Nuotr. facebook.com

Žmonių partijos bendruomenės atstovė, signatarė Nijolė Oželytė balandžio 21 d. perspėjo Lietuvos visuomenę ir paragino neprarasti budrumo, nes jei ne koronavirusas, Rusija jau būtų pradėjusi puolimą Europos Sąjungos ir NATO kryptimi.

„Stebintys įvykius pasaulyje, o ne tik lietuviško interneto šiukšlyne besirausiantys, puikiai žino, kad hibridinis karas, kurį rusofašistai pradėjo užgrobdami dalį Moldovos, Gruzijos ir Ukrainos, turėjo būti tęsiamas jau Vakarų – Baltarusijos ir Lietuvos, Latvijos ir Estijos kryptimis“, - visuomeniniuose tinkluose atskleidė visuomenininkė.

Pasak moters, „įvykiai turėjo prasidėti po to, kai rusiškas neūžauga fiureris pakeitė Rusijos konstituciją ir užsitikrino karaliavimą iki galvos galvos“, tačiau tam sutrukdė koronavirusas.

Savo pranešime visuomenei N. Oželytė nepaliko be dėmesio ir padugnių, „kurios užverbuotos ir dirba šeimininkui kas seniau, o kas ne taip seniai“.

„Tai ir alkoholiku buvęs aktoriukas, kuris tapo tinklaraštininku, ir keli kiti šiukšlinantys jaunimui galvas savo youtube kanaluose“, - informavo signatarė.

Ji nurodė, kad geriau „rusofašistai tegul suka galvas saviems“.

Su visa N. Oželytės įžvalga-perspėjimu, paskelbtu platformoje facebook, o vėliau dėl nežinomu priežasčių jos pačios iš šios platformos pašalintu, galima susipažinti čia:

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

N. Oželytė atlieka puikią misiją – tai nuolatos viešumoje demonstruojamas Landsbergių bendruomenės lakmuso popierėlis, kuris parodo, kas iš tiesų dedasi šios bendruomenės narių galvose, kaip ten viskas kunkuliuoja, kokie probleminiai klausimai jiems neduoda ramybės, koks tikrasis šios bendruomenės leksikonas.