Aistė Meidutė – „Delfio“ žurnalistė – melagė

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/aist... 2020-04-23 05:22:00, skaitė 1877, komentavo 6

Aistė Meidutė – „Delfio“ žurnalistė – melagė

Analinių ekspertizių specialistai ir vėl skleidžia melą. Šį kartą ir vėl savo sugebėjimus pademonstravo „Delfio“ gražuolė Aistė Meidutė

„Delfio“ peroksidinė gražuolė bandė pademonstruoti savo protelį, bet galvosi kaip visada… Aistė paskelbė straipsnį, su skambiu pavadinimu : „Atgaivino seną istoriją: meluoja apie Jungtinių Tautų ieškomą Stankūnaitės dukrą“. Straipsnis patalpintas į „Delfio melo detektorių“. „Delfio melo detektorius – tik patikrinti faktai be interpretacijų“.

Straipsnyje rašoma, kad: „Reguliariai melagingas naujienas skelbiančiame portale sarmatai.lt skelbiama žinutė apie tai, kad Jungtinės Tautos Lietuvos valstybės vardu paskelbė pradangintos L. Stankūnaitės dukros tarptautinę paiešką.“

sarmatai.lt delfio

Visų pirma, žurnalistė visiškai klaidina „Delfio“ skaitytojus ir viešai meluoja, nes „sarmatai.lt“ tinklalapis išvis neegzistuoja. Yra tinklalapis „Sarmatas.lt“.

sarmatas.lt jungtinės tautos.

Antras Aistės Meidutės melas yra tas, kad ji apkaltino advokatą Stanislovą Tomą ir apie jį paskleidė tikrovės neatitinkančią informaciją

Aistė Medutė taip pat viešai paskleidė tikrovės neatitinkančią informaciją, kuri yra melaginga ir klaidinga: neva Jungtinių Tautų Žmogaus Teisių Tarybos svetainėje pateiktame dingusių asmenų sąraše L.Stankūnaitės dukters nėra. Ji skaitytojams advokatą Stanislovą Toma pristatė kaip dokumentų klastotoją.

„Reguliariai melagingas naujienas skelbiančiame portale sarmatai.lt skelbiama žinutė apie tai, kad Jungtinės Tautos Lietuvos valstybės vardu paskelbė pradangintos L. Stankūnaitės dukros tarptautinę paiešką.“

„Iš tiesų, oficialioje Jungtinių Tautų Žmogaus Teisių Tarnybos svetainėje pateiktame dingusių asmenų sąraše (svetainėje dešinėje pusėje ieškoti „List of registered urgent actions“) L. Stankūnaitės dukters pavardės nėra, o naujausi oficialiai pateikiami duomenys apima periodą nuo 2012 metų kovo iki 2018 metų birželio 13 dienos, – rašo Aistė Medutė.

Visų pirma, Aistė Meidutė nemoka ieškoti, arba sąmoningai klaidina skaitytojus, norėdama apjuodinti ir sumenkinti advokatą Stanislovą Tomą. O gal ji tiesiog gina pedofilų klaną?!

Štai Jums, mieli skaitytojai oficiali nuorodą į Jungtinių Tautų sąrašą, kurio pirmoje vietoje ieškoma Deimantė Stankūnaitė. Nuorodą į originalą (spausti čia).

Deimantė Stankūnaitė

Kiek dar Lietuva kentės nuo melo ir neteisybės, kurias skleidžia didieji „melasklaidos“ kanalai? Ar suras drąsos Aistė Meidutė atsiprašyti skaitytojų ir advokato Stanislovo Tomo už paskleistą melą?

„Būkime vieningi“ redakcija susisiekė su advokatu Stanislovu Tomu

Stanislovas Tomas patvirtino, kad dėl šios „žurnalistės“ paskleisto šmeižto ir tikrovės neatitinkančios informacijos kreipsis į teismą. Stanislovas Tomas sako, kad: „Kokiu idiotu reiktų būti, kad padirbinėti ir klastoti Jungtinių Tautų dokumentus“. Jis teigia, kad žurnalistė pateikė 2018 metų sąrašą, o 2019 metų atnaujinto, kuriame yra pažymėta Deimantė Stankūnaitė nesugebėjo rasti.

Juras Vasilevskis