Perversmo ištroškę konservatoriai Verygai „siūlo“ nusišauti

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/perv... 2020-03-24 09:30:00, skaitė 1334, komentavo 10

Perversmo ištroškę konservatoriai Verygai „siūlo“ nusišauti

Šiuo, visai Lietuvai sunkiu metu, konservatoriai trokšta valdžios perversmo

Viena iš aršiausių konservatorių, Rasa Juknevičienė, savo Facebook paskyroje Verygai „pasiūlė“ net nusišauti:

„Verygos vietoje aš jau ne tik atsistatydinčiau, bet ir nusišaučiau

Dvi savaitės užsispyrimo netirti išjungs iš rikiuotės didelę dalį medikų!“

Rasa Juknevieičienė Verygai nusišauti

Anūkas nelaimės akivaizdoje bando sumenkinti Verygą

Gabrielius Landsbergis pirmadienį pranešė, kad opozicija paprašė Prezidento Gitano Nausėdos sušaukti Valstybės gynimo tarybos posėdį ir taip pat pasiūlė nušalinti sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą nuo ekstremaliosios situacijos valdymo centro vadovo pareigų.

„Mano asmenine nuomone, vadovas turėtų būti keičiamas. Kaip suprantu, opozicija turi bendrą matymą tame. Vadovas turi būti keičiamas dėl to, kad yra išnaudojami pasitikėjimo likučiai. Visose valstybėse, kurios susiduria su koronaviruso grėsme, daroma klaidų, bet didžioji klaida Lietuvoje yra tame, kad mes tris savaites neigėme, jog turime problemų“, – teigė Gabrielius Landsbergis

Anūkas siūlo iš Valstybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro vadovo pareigų atleisti sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą. Vietoje jo, teigia G. Landsbergis, krizės suvaldymui vadovauti turėtų Landsbergių „kišeninis“ krašto apsaugos ministras Raimundas Karoblis.

Konservatoriai, įkalbinę medikus, kreipėsi į Prezidentą

Gitanas Nausėda tvirtina nepritariantis opozicijos ir dalies medikų siūlymui atšaukti sveikatos apsaugos ministrą iš ekstremalios situacijos operacijų centro vadovo pareigų, o idėją į šias pareigas skirti kariškį, vadina antikonstitucine. Kad ir kiek klaidų buvo padaryta, dabar yra ne laikas galvoti apie vadovų keitimą.

„Keisti dabar arklius brastoje ir viduryje upės yra savotiškas eksperimentavimas su visuomenės sveikata ir nemanau, kad šiuo metu Vyriausybė ar valdžios institucijos galėtų sau tai leisti“, – pareiškė Gitanas Nausėda

Begalinis troškimas perimti valdžią

Toks didžiulis troškimas nelaimės atveju kelti savo politinius dividentus atrodo kaip liguistų sapalionių rinkinys. Kažin, iš kur gautų tų kaukių ir visos kitos įrangos, kurios trūksta visame pasaulyje, pats ponas Landsbergis su Karobliu?

Rusija turi, Kinija turi, turi ir Baltarusija. Bet kaipgi atrodys, jei tokia galinga, nepriklausoma ir klestinti šalis kaip Lietuva prašys pagalbos iš savo priešų? Kinija jau parėmė Lietuvą, Rusija remia Italiją medikais ir visa kita reikalinga įranga.

Turime suprasti, kad šiai pandemijai nebuvo pasiruošta ir niekas nežinojo, kad ji taip greitai užgrius. Beveik visos kaukės ir kita įranga gaminama Kinijoje, todėl jų gauti šiuo metu yra be galo sunku. Svarbiausia dabar įvesti pačias griežčiausias karantino sąlygas atvykusiems iš užsienio, kito kelio nėra.

Landsbergistai, Jūs jau pademonstravote savo „sugebėjimus“ valdant Lietuvą. Po jūsų valdymų Lietuva tapo prasiskolinusia ubage su atimtomis iš pensininkų pensijomis. Šiuo metu jums siūlau geriau patylėti, netrukdyti ir sėdėti namuose!

Čia tiems, kurie mėgsta pilti purvą ant Verygos dėl to, kad nėra pirkti apsauginių kaukių:

Vitalijus Kvasnevskis