„Banksteriai INTERNATIONAL“ – valstybinis transliuotojas to niekada nerodys, tačiau žinoti būtina

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-banks... 2020-02-24 11:56:00, skaitė 916, komentavo 5

„Banksteriai INTERNATIONAL“ – valstybinis transliuotojas to niekada nerodys, tačiau žinoti būtina

Tai filmas-tyrimas apie šiuolaikinius kolonizatorius, kurie kasmet iš valstybių išsiurbia virš trilijono dolerių į ofšorus.

Be abejo, šis filmas apie banksterius Lietuvoje draudžiamas, jo niekada nerodys valstybinis transliuotojas vadovaujamas Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės.

Filmo premjera įvyko praėjusių metų pabaigoje. Jame galima pamatyti labai gerai pažįstamų veidų, tame tarpe net prezidentę Dalią Grybauskaitę, įžymiojo samito Vilniuje 2013 metų pabaigoje, kuomet visi laukė tuometinio Ukrainos prezidento taip reikalingo Vakarams parašo ant svarbaus dokumento.

Filme atskleidžiama, kad Viktoras Janukovičius vogdavo į mėnesį vieną milijardą dolerių ir apie tai viską žinojo amerikiečiai. Tačiau, o kaip keista, visai nereagavo...

Įdomu pažymėti, kad Lietuvoje veikiantys skandinavų bankai, per kuriuos taip pat plaunamos šimtamilijardinės sumos, irgi minimi filme.

Žodžiu, kas dar nematė, sužinos labai daug įdomios informacijos, kuri Lietuvos nepriklausomos ir valstybinės žiniasklaidos yra neliečiama, o tautiniai analizių analtiikai ir politikos moklininkai to niekada nenagrinėja.

Filmo autorius Aleksandras Lebedevas – buvęs TSRS KGB tarnautojas, buvęs milijardierius, buvęs bankininkas, buvęs Rusijos Dūmos deputatas. Atrodytų, žmogui nieko netrūksta, tačiau savo gyvenimą, po likimo audrų, jis nutarė pašvęsti tokiems tarptautinės bankinės mafijos tyrimams.

Ech, kad tokio lygio būtų mūsų tėviškės save 100-ui metų įsislaptinę baikštūs KGB'stai, didžiuotis būtų galima...

Visą įdomiausią ir dažniausiai Lietuvoje draudžiamą dokumentika ir publicistiką visada galima žiūrėti „PressJazz TV“ kanale.