JAV ir Vakarų Europa pagal faktą pripažįsta Irako ir Levanto islamo valstybę

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2015-06-27 14:13:16, skaitė 4904, komentavo 0

JAV ir Vakarų Europa pagal faktą pripažįsta Irako ir Levanto islamo valstybę

JAV nėra pripažinusi ISLAMO VALSTYBĖS kovotojų teroristine organizacija, o didžiausi ir įtakingiausi MEDIA kanalai sąvoką ISLAMO VALSYBĖ vartoja be kabučių.

Tikrai ne dėl to, kad pamiršta ar rašalo gaila, tiesiog tai yra tipiška pasaulinio masto propagandos kompanija. "Taip vadinama LNR", "save pasiskelbusi DNR"...šie žodžių junginiai vartojami be atvangos, nes klausytojui ar skaitytojui nuolat privalo būti priminta, jog tos Liaudies Respublikos - neteisėtos.

O štai ISLAMO VALSTYBĖ jau kaip ir legitimi.

Ką sako 5-tasis NATO straipsnis? Kad bet kuri NATO narė užpulta kitos valstybės kovotojų bus ginama?

Ai, nieko čia tokio, sako beretiniai, - pamanyk, vienam galvą nupjovė, vos nesusprogdino chemijos fabriko ir pašūkavo “Allahou Akbar”... Tai tik pavienis teroristinis aktas...

Tada tų beretinių norisi paklausti, o jei keli rusų tautybės atstovai nupjautų ir pamautų ant tvoros galvą kokiam nors lietuviui. Šalia paliktų raštelį bei Rusijos Federacijos vėliavą pakabintų... Po to, sėdę į automobilį, visu greičiu rėžtųsi į Būtingės naftos terminalą ar "Achemos" cheminių medžiagų saugyklą?

Ar tai Landsbergio anūkai taip pat traktuotų kaip pavienį teroristinį aktą, ar vis tik prikrovę kelnes reikalautų Magnolijos su NATO vadu imtis rįžtingų veiksmų?

Na?

Tai kaip?

Toliau taikome dvigubus standartus, tikime NATO saugumu ir ginkluojamės dėl nematomų "mažų žalių žmogeliukų" ar vis tik blaivomės, išeinam iš "Lietuva-nepriklausoma valstybė" transo ir pradedame ieškoti tikrųjų mūsų sąjungininkų bei įvardinam tikruosius valstybės priešus.