LDieną.lt skaito ne tik delfių pitijos, papingos lietryčio praktikantės, bet ir skandinaviškų 15-likinių samdiniai. Skaityk ir tu!

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://m.facebook.com/photo.p... 2015-06-23 12:05:54, skaitė 4157, komentavo 0

LDieną.lt skaito ne tik delfių pitijos, papingos lietryčio praktikantės, bet ir skandinaviškų 15-likinių samdiniai. Skaityk ir tu!

Kiekvienai žiniasklaidos priemonei svarbu, kad ji būtų skaitoma. Ir visiškai nesvarbu ar ją skaitydamas vargšas vartotojas keikiasi ir spjaudosi ar atvirkščiai - seilėjasi ir springsta pagyromis. Būtent skaitytojų rato egzistavimas ir parodo, kad kokiu nors domeno adresu veikiantis tinklapis YRA informacijos platinimo organas ar NĖRA.

Džiugu, kad LDiena.lt be jokių investicijų į reklamą, vien Latvių gatvės pinigais ir Kremliaus agentų pastangomis darosi dar vienu informacijos sklaidos Lietuvos informacinėje erdvėje organu.

LDieną.lt skaito ne tik http://ldiena.lt antrojo lygio domeno valdytojas, jame besipublikuojantys autoriai, Latvių gatvės užsakovai, Kremliaus agentų moderatoriai ir Lietuvos saugumas - tai yra visi, kam ir taip privaloma skaityti, bet ir pritariantys LDienoje.lt publikuojamiems ir perpublikuojamiems straipsniams, o svarbiausia - nepritariantys.

Nes būtent turintys kitokią nuomonę arba abejojantys ir yra pagrindinis taikinys - tą žino kiekvienas pradedantysis propagandistas.

Dar labiau LDiena.lt vertę parodo, kad ji yra skaitoma anoje informacinės barikados pusėje - Delfi.lt redakcijoje, kurios direktorius negaili savo ypatingai vertingo laiko ir skiria jį rašyti laiškams LDiena.lt domeno valdytojui, taip pat, lankytojų statistikoje nuolatos šmėsčioja lankytojai prisijungiantys iš LRytas.lt vidinio tinklo - tai yra, "Lietuvos ryto" darbuotojai. Ir štai oficialiai apsireiškė ir dar vieno, į skaitomiausių Lietuvoje tinklapių trejetuką, įeinančio skandinavų portalo 15min.lt samdinys.

Taip vadinamas "tiriamosios" ir taip vadinamos "žurnalistikos" taip vadinamas "specialistas" beigi "karo ekspertas" Dovydas Pancerovas. Taip, tai ta pati žydblusė *, kuri apsiseilėjusi už skandinavų pinigus mums pasakoja apie didvyrišką perversmininkų chuntos kovą prieš Donbaso "separatistus", kuri reklamuoja karinę kontrabandą ir karo nusikaltimus, kuri skatina patiems prie jų prisidėti.

Ta pati žydblusė, kuri kaip pats prisipažino, nieko neraukia apie meną, tačiau šokinėdama savo trumpomis neūžaugos kojelėmis neseniai pabandė aptriesti vieną geriausių Lietuvos teatro režisierių Rimą Tuminą, už pastarojo nuomonę, skirtingą nuo neūžaugos skandinavų samdinio žydblusės (ir be abejo, jį samdančių skandinavų) nuomonės.

Net ir šitas informacinis pačiulptukas skaito LDieną.lt. Ne tik skaito - bet ir reklamuoja ją savo feisbukiniame profilyje:

Žydblusė verkia:

Dovydas Pancerovas

Tikrai tikrai neįmanoma pareikalauti šio puslapio kūrėjų atsakomybės? Tarkime, už dezinformaciją, karo propagandą, neapykantos kurstymą? Gaila, bet per pastaruosius kelerius metus Lietuvos visuomenės požiūris į Kremliaus režimą ir Rusijos informacinį karą smarkiai pasikeitė, o daugelio valstybės tarnautojų, o per juos ir šalies institucijų, - ne.

O kartu su juo verkia ir dar keliolika utėliukų, vaizduojančių save "Lietuvos pocreotais" ir mekenančių apie "nežinia kur žiūrinčias tarnybas", siūlančias "report", "pasidomėti provaiderių nuomone", "ką ten veikiančiomis lietuviškomis reklamomis", iškart pasiūlančių nuorodų apie kitus "antivalstybininkus"...

Šiuo atveju, ukrofilas ir chuntos rėmėjas, tautininkas Julius Panka, lyginant su šita internetinių myžnių ir tryznių govėda yra tiesiog padorumo įsikūnijimas. Atvirai išsakydamas visiškai priešingą nuomonę, jis nė karto (bent jau nepastebėjau) nevarvino snarglių atvirai reikalaudamas susidoroti su kitaminčiais. Matyt todėl, kad pats su savo mikroskopine partijėle yra laikomas politiniame užribyje ir supranta, ką reiškia priešintis dominuojančiai jėgai.

Tačiau už vieną dalyką noriu asmeniškai padėkoti skandinavų samdiniui žydblusei Dovydui Pancerovui - jis tinklapiui LDiena.lt padarė paslaugą verta maždaug 500-600 litų senais pinigais. Būtent tiek kainuotų žydblusės pastangomis sugeneruotas lankytojų, atėjusių į LDieną.lt srautas, jeigu pirkčiau jį iš Gūglo arba kurios nors lietuviškos reklamos sistemos.

Ačiū, tau Dovydėli! Tu tik daugiau stenkis ir už tavo pastangas tau bus atlyginta.

Beje, žyblusė, pasidalindama nuoroda į LDieną.lt vistik pasiekė mažą pergalę - Kazimiero Juraičio straipsnis "Teritorijos kontrolę perima JAV – Lietuva okupuota (video)" gavo dvigubai daugiau neigiamų balsų negu teigiamų.

Kviečiu amerikososinius rusofobus bei pedoliberastinius "pocreotus" toliau aktyviai kovoti virtualiame fronte, prie kiekvieno straipsnio, prie kiekvieno komentaro spaudžiojant kompiuterio pelyte ant raudono nykščio žemyn - nes tai vienintelis būdas jums nugalėti.

Ir vienintelė vieta, kurioje jūs vis dar esate dominuojanti jėga.

---
* "žydblusė" - (triskiautis lakišius liaudiškai) įkyri piktžolė kurios smulkios sėklos kibiomis ataugomis kabinasi į drabužius. Ypatingai paplitusi užleistuose dirbamuose laukuose. Išnaikinama tik užariant.