Tokios gėdos Lietuva dar nematė! Kad Seimo narę reikėtų saugoti nuo jos rinkėjų - neregėtas cirkas

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/photo... 2018-11-15 22:24:13, skaitė 20915, komentavo 58

Tokios gėdos Lietuva dar nematė! Kad Seimo narę reikėtų saugoti nuo jos rinkėjų - neregėtas cirkas

Komiškiausia, kad visi - ir pirmiausia patys policijos vadovai - puikiai supranta, kad tikrovėje Šakalienės gyvybei jokios realios grėsmės iš tėvelių bei vaikų grobimo modelio oponentų nėra.

O jei kokia ir yra, tai policijos apsauga nuo jos neapsaugos.

Pakanka prisiminti tragišką Andriaus Ūso likimą. Kuris irgi buvo saugomas ir policijos, ir privačios apsaugos. O vis vien nuskendo pakelės griovyje. Nuo Dievo rūstybės dar nei vieno ginkluoti žmonės nenusaugojo.

(Žr. tą liūdną istoriją -
https://www.delfi.lt/…/auso-teismas-uz-gausiu-pareigunu-paj…
https://www.delfi.lt/…/zuvo-pedofilijos-byloje-minimas-ausa… )

Taigi, situacija tragikomiška. Mokesčių mokėtojų pinigai ir teisėsaugos resursai švaistomi tam, kad persekiojamos nelaimėlės režimą įjungusi ponia Šakalienė viešumoje galėti pavaidinti didelę auką.

Nors realybėje aukos yra visi Lietuvos vaikai ir tėvai, virš kurių galvų ponios Šakalienės pastangomis pakibo reali - o ne prasimanyta, kaip jos pačios atveju - grėsmė būti išskirtiems per amžius.

Labai tikiuosi, kad mūsų krašto gyventojų daugumą bus solidarūs - ir boikoto, ignoro, bei aktyvios paniekos demonstravimu parodys Seimo narei, kaip vertina jos destruktyvius juodus darbus, nukreiptus prieš Lietuvos šeimas.

Dasėdės savo kadenciją Seime - ir tegul emigruoja velniop, kur nors toliau nuo mūsų vaikų. Į Norvegijos Šiaurės salas, pavyzdžiui.

Lietuvos vaikai ir jų tėvai jos tikrai nepasiges!