V. Putinas pribloškė nepriklausomą Lietuvos žiniasklaidą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/vputin... 2018-10-20 21:38:25, skaitė 1595, komentavo 2

V. Putinas pribloškė nepriklausomą Lietuvos žiniasklaidą

Kaip daug kartų skelbė nepriklausoma Lietuvos žiniasklaida bei mūsų šalies politikos mokslininkai bei analizių analitikai – Rusija yra teroristinė, mafijinė valstybė, vykdanti agresyvius veiksmus prieš kaimynus ir ne tik. Šios šalies vadovas Vladimiras Putinas – nusikaltėlis, prieš kurį vienyjasi visos pasaulio demokratijos jėgos, ne paskutiniu smuiku šioje kovoje griežia ir Lietuva.

V. Putino agresyvus poelgiai ir pasisakymai jau seniai nieko nestebina, niekas iš nusikaltėlio nieko kito ir nesitiki. Nuolatos primenama, kad V. Putinas nori atkurti buvusią Tarybų Sąjungos imperiją.

Tačiau paaiškėjo, kad V. Putinas dar vis nustebina ar net pribloškia. Nepriklausomas konservatorių portalas delfi.lt paskelbė naujienų agentūros BNS pranešimą įvilkęs jį į skambų pavadinimą – „Putinas pribloškė cinišku pareiškimu: buvusios sovietinės respublikos apgailestauja dėl SSRS subyrėjimo“.

Tai, beje, praktiškai ir viskas, ką Lietuvos nepriklausoma žiniasklada parašė apie šią savaitę vykusį tarptautinį politikos forume „Valdai“, kuriame dvi su puse valando su svečiais ir žurnalistais bendravo pats V. Putinas.

Jūsų dėmesiui visas V. Putino pasirodymas šiame forume. Galėsite patys nuspręsti, pribloškė jus V. Putinas, ar nepribloškė: