Ar policija jau nebeturi kito pasirinkimo? (video)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-10-05 10:30:46, skaitė 536, komentavo 0

Ar policija jau nebeturi kito pasirinkimo? (video)

Po reportažo “Angelų sargų“ dienos proga, kuriame laivo kapitonas Danielius Sruoga papasakojo apie keistą Vilniaus policijos elgesį, gavome ir daugiau panašių pranešimų.

Todėl susisiekėme su Policijos departamentu, kad gautume atsakymą: ar tokie keisti skambučiai kažkieno pokštavimas, ar išties vyksta plačiajai visuomenei nežinoma policijos akcija?

Į klausimą mums atsakė policijos departamento ryšiams su žiniasklaida atsakinga darbuotoja Simona Ludavičiūtė. Ji pasakė, kad veikiausiai ši žinia be pagrindo, bet žadėjo informaciją patikslinti ir pranešti tiksliau.

Į reportažą įsijungė ir pasak Delfi “prorusiškais pasisakymais garsėjantis“ Vaidas Lekstutis. Jis kaltina Delfi žurnalistę ir patį informacinį portalą Delfi šmeižtu. Žmogus papasakojo apie sunkumus, su kuriais susidūrė, bandant pasiekti teisingumą: skundo dėl šmeižto Klaipėdos prokurorai priimti nenorėjo.

Tuomet Vaidas Lekstutis surinko ir policijai įteikė visą “puokštę“ jį šmeižiančių straipsnių iš šio portalo. Sako, policija turės skundą priimti. Pagyvensim, pamatysim…

Linas Naujelis