Vyskupas Schneider: imigracija - planas, kad sunaikinti krikščionybę Europoje. Per plyšį į Dievo šventyklą prasiskverbė šetono dvasia

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-09 14:41:19, skaitė 640, komentavo 0

Vyskupas Schneider: imigracija - planas, kad sunaikinti krikščionybę Europoje. Per plyšį į Dievo šventyklą prasiskverbė šetono dvasia

https://1.bp.blogspot.com/-lLa2HQROYBA/W0ICqZvgO1I/AAAAAAAAKu0/znLZGWvUBXo0E1j19C9Nzgshr1JLtUHgACLcBGAs/s1600/Migrant-Crisis-Refugees-EU-Europe-RIGONCE-SLOVENIA-Getty-640x480.jpg

Kirgizijos vyskupas Athanasius Schneider, Kazachstano sostinėje Astanoje davė interviu Italijos dienraščiui „Il Giornale“, kuriame pasakė, kad dabartinė migracijos krizė „yra tarptautinių jėgų surežisuotas senai rengtas planas, kad radikaliai pakeisti krikščionišką ir nacionalinę Europos tautų sąmonę“. Vyskupas taip pat kalbėjo apie sumaištį katalikų bažnyčioje atėjus į jos sostą popiežiui Pranciškui.

Vyskupas Schneider, gimė 1961 metais, Rusijos etninių vokiečių katalikų šeimoje, kuriuos Josifas Stalinas represavo ir ištrėmė po Antrojo pasaulinio karo.

1530105553-schneider-youtube.jpg

Dienraščio Il Giornale paklaustas ar nėra „maišalynės su doktrina“ šiandieninėje bažnyčioje, vyskupas pasakė:

„Jau prieš keturiasdešimt metų Popiežius Paulius VI skaitė, kad po Sovietų griūties atėjo bažnyčios istorijoje saulėta diena. Vietoj dienos, atslinko debesys, audra, tamsa, ieškojimas, neapibrėžtumas. Kažkur per plyšį į Dievo šventyklą prasiskverbė šetono dvasia. Šią situaciją paskutinį dešimtmetį tik aklas nemato, ką tvirtino didysis kardinolas Carlo Caffarra kelis mėnesius iki mirties: „Tik aklas gali neigti, kad bažnyčioje yra didelė sumaištis“.

Il Giornale: Vyksta plati diskusija imigracijos tema. Ar Italija traukiasi iš Europos Sąjungos? Bažnyčia kviečia būti „humaniškiems“?

„Reiškinys vadinamas „imigracija“ yra jau senai tarptautinių organų surežisuotas ir parengtas planas skirtas tam, kad kardinaliai pakeisti krikščionišką identitetą ir tautiškumą Europos tautų. Šios jėgos naudoja milžinišką dorovinį bažnyčios potencialą ir jos struktūras, kad efektyviau pasiekti savo anti-krikščioniškus ir ati-europinius tikslus. Su tuo tikslu piktnaudžiaujama tikrąja humanizmo koncepcija ir netgi gailestingumo įstatymu“.

Il Giornale: Ką jūs galvojate apie Italijos vidaus reikalų ministrą Matteo Salvini?

„Nesidomiu ir nežinau Italijos politinės situacijos, apie tai aš nepasirengęs kalbėti. Tačiau, jeigu šios Europos valstybės vyriausybė siekia didesnio suvereniteto ir savo istorinio identiteto, ir nepriima totalitarizmo, koks buvo Tarybų Sąjungoje, kuris šiandien vadinamas Europos Sąjunga, su visiškai masoniška ideologija, tai, žinoma, sulaukia pagyrimo“.

Il Giornale: 5 žvaigždžių“ deleguotas Turino meras Chiara Appendino užregistravo metrikacijos biure vienalyčių porų vaikų metrikacijos aktus. Kokia katalikų bažnyčios poziciją šiuo klausimu?

Katalikų bažnyčia, kaip ir kiekvienas sveiko proto žmogus, visada priešinosi homoseksualistų veiklai. Leisti homoseksualistams įvaikinti vaikus, reiškia pažeidimą fundamentalias kiekvieno vaiko teises turėti tėvą ir motiną. Vaikų globa taip vadinamose homoseksualistų porose yra, galiausiai, piktnaudžiavimas vaikų dorove, pačių mažiausių ir bejėgių. Tai pateks į istoriją, kaip didžiausia civilizacijos dėmė. Tie, kas kovoja su šia iššaukiančia neteisybe, ir yra tikrieji vaikų draugai ir mūsų laikų didvyriai“.

Vyskupas dar palietė eucharistijos problemas.

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/dietro-i-migranti-c-piano-cambiare-i-popoli-europei-1545835.html