Partija "Alternatyva Vokietijai" (AfD) reikalauja stabdyti nusikaltėlių NVO laivus Viduržemio jūroje, o nelegalų afrikiečių nepriimti į Vokietiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-28 11:17:11, skaitė 658, komentavo 0

Partija

https://4.bp.blogspot.com/-1-QZ1X2BLDY/WzOfaeqnFII/AAAAAAAAKYo/BCSUQwgmYJg2miUmW6Mfk04jEDznPyZQQCLcBGAs/s1600/pm_pazderski_998966.jpg

AfD federalinio sekretoriaus pavaduotojas Georg Pazderski pasmerkė nusikaltėlių gaujas, kurios Viduržemio jūroje užsiima „gelbėjimo operacijomis“.

Jis pasakė: Yra visiškai aišku ir teisinga, kad dauguma Viduržemio jūros šalių uždaro savo uostus nevyriausybinių organizacijų (NVO) laivams. Priešingu atveju jie taptų bendrininkais nusikaltėlių gaujų. Prie jų priklauso de-facto ir pačios pasiskelbusios gelbėjimo organizacijos, kurios šiuo metu mutavo į svarbias neteisėtos masinės migracijos grandis į Europą.

To pasekoje geri žmonės ir profesionalūs nusikaltėliai jau senai tapo bendrininkais. Dėl skirtingų interesų šiame nešvariame susivienijime jie pasmerkia pavojui tūkstančių žmonių. Todėl transporto priemonės ir jų laukiantys gelbėjimo laivai, įplaukiantys į trijų mylių teritorinius vandenis, yra dalyviai to paties tinklo, kuris turi būti sunaikintas su visu ryžtingumu.

AfD kviečia sustabdyti visus pervežimo laivus ir uždaryti taip vadinamą Viduržemio jūros maršrutą. Sulaikyti migrantai privalo būti nedelsiant sugrąžinti į Afriką. Išliekanti masinė imigracija turi būti sustabdyta jau ten. Tam būtina užtikrinti ir žymiai geresnes gyvenimo sąlygas vietoje. Tiktai tokioje kombinacijoje galima pašalinti migracijos stimulus.“

Georg Pazderski palietė ir Vokietijos ketinimą kartu su kitomis 5-mis ES valstybėmis pasidalinti nelegalius imigrantus iš kontrabandistų laivo „Lifeline“, kurio neįsileidžia į savo uostus Italija.

Pazderski sukritikavo valdžios ir Kylio miesto savivaldybės ketinimą priimti šiuos nelegalius imigrantus.

„Jie nori priimti nelegalus! Tuo metu kai 54% VFR gyventojų pareikalavo, kad visi nelegalūs imigrantai nebūtų įleidžiami,“ - pasakė politikas.

AfD patvirtino savo reikalavimą, kad visi migrantų pervežimo laivai būtų sustabdomi, o Viduržemio jūros maršrutas uždarytas. Pazderski dar kartą pakartojo, kad visi sulaikyti imigrantai turi būti sugrąžinti į Afriką.

Nuorodos:

https://www.afd.de/georg-pazderski-stoppt-die-helfershelfer-krimineller-schlepperbanden/

https://www.afd.de/georg-pazderski-setzt-die-lifeline-fest/