“Šaukiu aš Tautą“ kruštis ir darytis abortus?!

Autorius: Vaidas Žemaitis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-06-24 15:57:39, skaitė 684, komentavo 1

“Šaukiu aš Tautą“ kruštis ir darytis abortus?!

Daugelis mūsų klausia kodėl mes dedame Rolando Pakso straipsnius ir jo publikacijas.

Atsakymas yra labai paprastas, mūsų manymu jis nebuvo ant tiek prisidirbęs, kad vertėjo jam sukurti apkaltą. Nelaikome jį šventu , nelaikome jo labai stipriu, bet šiandien tiesiog nėra iš ko rinktis.

Naujas sumanymas sušaukti Tautą ir nuo pirmos sekundės meluoti, kad tai nėra nieko bendro su politika skamba naiviai ir manau reiktų baigti visus laikyti vienodais avinais.

„Jeigu šiandien visos Bendrijos mastu būtų surengti referendumai dėl Europos Sąjungos ateities, dauguma šalių pasisakytų už Tautų Europą ir nacionalinių valstybių išlikimą. Todėl esu įsitikinęs, kad ne tik dėl sudėtingos vidaus situacijos, bet ir globalių iššūkių akivaizdoje kaip oras yra reikalinga nauja pilietinė atrama, šviežia iniciatyva, viltingas visuomenės susibūrimas lietuvių Tautai atsitiesti.

Mūsų kuriamas visuomeninis judėjimas „Šaukiu aš Tautą“ turėtų vienyti pažangai nusiteikusius žmones. Todėl jame natūraliai rastųsi įvairių visuomenės grupių, organizacijų ir net politinių partijų sutarimas. Pagaliau turime susiburti į tikrai patriotišką nacionalinę bendruomenę, kurios nebuvo nuo pat istorinių Sąjūdžio laikų. Būtent šis bendruomeniškumas įkūnytų Tautos pasiryžimą ginti laisvę ir nepriklausomybę, ugdytų atsakomybę už savo tapatumą ir valstybingumo tęstinumą.

Formuodami atsakingos pilietinės veiklos vertybinius kriterijus, turėsime stiprinti visuomenės nacionalinę savivertę, rūpintis įvairių socialinių grupių gerove, inicijuoti pajamų nelygybės ir skurdo įveikimo programas. Tik stiprindami pilietinių struktūrų ir valdžios institucijų dialogą galėsime iškelti bei remti geriausius visuomenės atstovus savivaldybių tarybų, Lietuvos Seimo, Respublikos Prezidento ir Europos Parlamento rinkimuose“, – savo įžvalgomis bei mintimis išskirtiniame interviu LL dalijasi Europos Parlamento narys, Prezidentas Rolandas PAKSAS

Antras po Rolando Pakso šaukėjas, Petras Gražulis, kuris “besikrušdamas“ jau prisišaukė sau politines laidotuves.

Nepateisiname ir merginų kurios už šampaną, gėles ir pasivažinėjimu “Leksus“ markės automobiliu, gulasi su sau į tėvus tinkančiu dėdule.

Vienas tiesios “šaukėjas“ ir Grybauskaitės garbintojas, Kęstutis Pūkas jau prišaukė taip pat sau politinę mirtį, per savo nesugebėjimą suvaldyti gyvuliško instinkto.

Ir ką dabar? Rolandas Paksas toliau kartu su Petru Gražuliu per Pūko antenas šauks Tautą?

Štai Jums ir “Kitokia Lietuva“, būtent kitokia, su išsigimeliškomis vertybėmis, žudyti negimusi vaiką ir “tratinti“ sau į dukras tinkančias merginas? “Tratinti“ be visiškos atsakomybės ir gėdos jausmo.

Ir kuo gi šie “dvasios ubagėliai“ yra geresni už liberalus? Kuo jie geresni už konservatorius kurie propaguoja visokius paradus?

Politika Lietuvoje išsigimė, kartu ir su politikais, bet ką daryti Rolandui Paksui, su kuo šaukti Tautą?

Išeitis yra, bet ar Rolandas tam pasiruošęs ir subrendęs spjauti į supuvusį elitą kuris jį ne kartą išdavė ir nėra abejonių, kad išduotų ir dar kartą. Spjauti į visokius kurie jau kartą išdavė Tėvynę ir praėjo stažuotes JAV…, kurie ilgus metus ten “kažką“ veikė…, o dabar trinasi šalia ir vaidina artimiausius bendražygius.

Surasti dorą ir sąžiningą žmogų šiuo metu darosi vis sunkiau, nes kapitalistinė santvarka iš žmogaus padarė turtų siekiantį naivuolį. Žmogiškos vertybės sukeistos su materialiomis ir ko pasekoje iš žmogaus padaromas biorobotas žaidžiantis kapitalistines lenktynes ir troškimu būti ponu.

Šie išvardinti šaukliai ir vėl eilinį kartą išdavė Rolandą Paksą, vesdami savo gyvuliškų instinktų nesugebėjo pagalvoti apie svarbesnį savo vaidmenį gyvenime ir politikoje.

Šį kartą apatinės mažosios smegenėlės atjungė viršutines ir gavosi taip kaip gavosi, o gavosi apgailėtinai.

04c2730c35554bd83c783e4d853d0a89

Partiją užvaldė “jaunuolis“, kuris apie visus viską žino ir daugelį vadina durniais (susitikimuose su žmonėmis viešai E.Verygą vadina durniumi) ir pasakoja kaip prie “čierkos“ reikalus tvarko.

Kur su tokiu galima nueiti, kuris viską žino? Jeigu žmogus vaidina, kad viską žino, vadinasi jis nežino nieko, nes tas kuris žino, supranta, kad žino labai mažai.

“Kuo daugiau žinau, tuo labiau suprantu, kad žinau labai mažai“

Išeitis viena, kalbėti tiesą ir garsiai, arba nieko nedaryti. Kad kalbėti tiesą, ją reikia žinoti, o kalbėti, vien tam, kad apgauti aveles ir jas suvaryti prie urnos, tėra laikinas egoistinis žaidimas, kuris dažniausiai suveikia bumerango principu.

Vaidas Žemaitis