Dabar jums papasakosiu kaip galima gražiai išdurti bet kurią nedidelę tautą: Sąjūdis ne tik, kad yra KGB projektas, bet ir Sausio 13 įvykiai buvo suplanuoti

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/Simon... 2018-06-06 19:27:55, skaitė 2179, komentavo 4

Dabar jums papasakosiu kaip galima gražiai išdurti bet kurią nedidelę tautą: Sąjūdis ne tik, kad yra KGB projektas, bet ir Sausio 13 įvykiai buvo suplanuoti

Sąjūdis ne tik,kad yra KGB projektas,bet ir Sausio 13 įvykiai buvo suplanuoti,visa griūtis Sovietų Sąjungos coolapsas buvo neišvengiamas.KGB per mafijinį sektorių privatizavo visą prekybą ir pramonę,tada teisėsaugininkai perėmė kapitalą pardavė užsienio investuotojams,o netinkamą industrijos dalį paleido per EBSW kuri kontroliavo 40% Lietuvos pramonės ir EBSW pinigai gražiai nugulė į Žiemelio aviacijos verslą.

Dabar jums papasakosiu kaip galima gražiai išdurti bet kurią nedidelę tautą.Pirmiausia reikia sugalvoti bendrą priešą.Bet ką,svarbiausia ,kad jis telktų tautą.Buvę komunistai,kaip siurbėlės siurbę Lietuvių tautos ekonominį kraują ir prekinesi tik specializuotose nomenklatūrininkams skirtose parduotuvėse nusprendė pigiais blizgučiais papirkti mūsų vargdienius.

O ką daryti žmogui,kai griūva socialistinė sistema,griūva Sovietų Sąjunga ,ateina nuožmus kapitalizmas.Džiunglių įstatymai.Kiekvienas už save.Jei tu invalidas,su defektu ar sergi rimta liga tau viskas.Ir tie žmonės mirė labai greitai.Kai kuriuos ir į bendras duobes kaip benamius laidodavo.Žmonės norėjo valgyti.Vaikams padėti maisto ant stalo.Vaikai susėsdavo prie stalo ir sakydavo.Tėveli,mamyte noriu valgyti.Bet nebuvo ką padėti.Tada vyrai prisiminė sovietinėje kariuomenėje įgytus įgudžius.Pasipylė tūkstančiai užsakomųjų žmogžudysčių.1993 metais Lietuva pateko į pavojingiausių pasaulio šalių penketuką.

Tada Lietuviai pradėjo važinėti į Vokietiją,Olandiją,Belgiją pirkt senus automobilius ir vežti juos į Lietuvą.Taip užsidirbdavo šimtą dolerių,kas tuo metu prilygo dviejų mėnesių algai.Kai buvo vagnorkės,mokytojo alga siekė 30$ per mėnesį.Tie kas turėjo smegenis per kelis reisus praveždami metalo ,spirito vagonus tapdavo milijonieriais.Taip susikūrė korupcinis valdininkų-verslo elitas.Darius Mockus prasisuko savo mamos,buvusios Prekybos Rūmų vadovės dėka.Prekybos rūmai mutavo į Laisvosios Rinkos Institutą,ir dar nuo senų laikų tiems rūmams vadovavo Nerijaus Numavičiaus žmonos Kaetanos mama Tatjana Leontjeva.

Darius Mockus pirmą kapitalą pasidarė su LITEXPO parodų rūmų privatizavimu.Tai amerikietiškų standartų itin modernus ir sumanus žmogus.Jeigu būčiau jo vietoje,ko gero būčiau daręs lygiai tą patį,tik klausimas kyla.Kodėl jis savo bičiulio Kurlianskio neleido tiesiai į politiką,o darė viską per tarpininkus.Ar tai tikrai efektyviau.Hmm,gal.

Mockaus šaknys siejosi su Aušra Maldeikiene,Nerijum Numavičiumi,Tatjana Leontjeva laisvos rinkos instituto buvusia vadove.Tatjana buvo prezidento Valdo Adamkaus patarėja,todėl tiek MG-Baltic tiek VP_Market buvo neliečiami.

Maximinių grupuotėje sukosi socdemų (Brazausko,Lubio,Vagnoriaus,Juršėno,Kirkilo) iš otkatų gauti pinigai.

Mockus įsteigė Vertybinių popierių biržą, bet tada akcijų dar nebuvo. Akcijos atsirado tuomet, kai prasidėjo privatizavimas už investicinius čekius. Būtent tada žmonės ir padarė milijonus, kai sukūrė iliuziją, kad vyksta tam tikri žaidimai.Ten šalia jų buvo ir laisvosios rinkos institutas.Toje pačioje chebroje sukosi ir Petras Auštrevičius su Kęstučiu Glavecku.Pirmuosius pinigus Mockus padarė kaip bendrovės „Investicijos fondas“ valdybos pirmininkas.

Pirmasis Mockaus verslo partneris Arvydas Grigas.

2000-ųjų sausio 20-osios rytą savo namų vonioje buvo rastas negyvas verslininkas Arvydas Grigas. Medikams nepavyko išgelbėti verslininko, dviejų vaikų tėvo gyvybės.Jie konstatavo, kad 34 metų vyras mirė dėl širdies problemų.Po kelių savaičių verslininko artimuosius pasiekė baisi žinia, kad A. Grigas – nunuodytas, teismo medicinos ekspertai jo organizme rado nuodų.

Sekančiu Mockaus biznio partneriu tampa Tadas Karosas.Teisę studijavęs T. Karosas anksčiau dirbo prokuratūroje. Į „Minvistos“ holdingo bendrovę jis atėjo 1992 metais. T. Karosas disponavo verslo partnerių jam patikėtais pinigais, skirtais bendrovių reklamai

Gryžtant prie Grigo temos žurnalistai išsiaiškino, kad 2000-ųjų sausio 20 d. į Vilniaus morgą buvo atvežta vienuolika mirusių asmenų, tarp kurių buvo ir A. Grigas, ir neatpažintas vyras. Pastarasis buvo rastas prie autobusų stoties, jokių dokumentų neturėjo. Vėliau nustatyta, kad neatpažintas vyras – Panevėžio rajono gyventojas. „A. Grigo dokumentus sukeitė su šalia gulėjusio benamio, kuris nusinuodijo nuo antifrizo.

Baudžiamoji byla atsirado dėl to,bet atlikus pakartotinius tyrimus jokių nuodų nebuvo surasta.Paskui teisė ir teismo ekspertę, kuri atliko apžiūrą.Deja, ji nė karto neapsilankė teismo posėdžiuose. Taigi buvo padaryta elementari klastotė, tai sukėlė įvairiausių interpretacijų. Paaiškėjo, kad buvo sukeisti A. Grigo ir benamio asmens dokumentai.Šitą istoriją labia išsamiai aprašė Dailius Dargis.

Po skyrybų su T. Karosu D. Mockus perėmė 29,5 proc. pastarajam priklausiusių „Minvistos“ akcijų, taip pat kontroliuojančiosios bendrovės valdymą.

2007-ųjų pabaigoje buvęs „VP grupės“ akcininkas Žilvinas Marcinkevičius išsakė pakankamai aštrią nuomonę Lietuvos televizijos laidoje „TV forumas“.Tada Ž. Marcinkevičius laidoje,kur buvo kalbama apie trukdymą nacionalinio investuotojo LEO LT kūrimui, viešai apkaltino D. Mockų, neva šis buvo susijęs su Rusijos slaptosiomis tarnybomis.

Kaip visa tai suprasti,kai po gero gabalo laiko tarpo Mockaus LNK kaltino Ramūną Karbauskį esantį Rusijos spec tarnybų žmogumi.Pradėjo matytis natūrali interesų kova,nes Mockus pastaruoju metu visas savo investicijas buvo nukreipęs į alkoholio pramonę,gamybą ir prekybą skaitant ir alkoholio reklamą.

Vėliau MG-Baltic voratinklis sistemingai darė įtaką visai Lietuvos politikai ir verslui.O kas įdomiausia yra tai,kad RUSAI PUOLA vienas inciatorių Andrius Kubilius žaidė dvigubą žaidimą.

Andrius Kubilius pasidavė savo bendrakursio J.Tamulio spaudimui palikti NUKEM ir Rosatomą atominės uždarymo projekte,nors buvo planai dėl neatliekamų darbų Nukemą pašalinti iš projekto. Katkus, pasirodo tiek konservatorius, tiek Rosatomą aptarnauja.Pinigai daro savo.

Dabar paaiškėjo,kodėl Andrius Kubilius besivažinėdamas po Baltarusija apie Astravo elektrinei klojamus pamatus pasakė.Baltarusiai jokios elektrinės nestato,ten tik gruntą karjerui stumdo 2 buldozeriai.

Ar dabar suvokiat skaitytojai kas tampo už virvučių Baką su pažyma, kurioje nė mur mur apie konservatorius ir VAE. Dabar aišku, kieno padiktuota ta pažyma.Negi tiesa, jog Mockus - tėvynės didvyris, bandė per liberalus priešintis Rosatomo valdymui, ginti šalies energetinę nepriklausomybę?

Kas valdo energetiką - tas valdo šalį.Aišku, kad lt energetiką valdo rusai ,per Tamulį ir aš nematau nieko blogo.Rusai pasiūlė pigesnę energiją,o štai SDG dujų laivo-terminalo afera,kainavusi jums visiems milijardus eurų turi būti išaiškinta.

Kam Lietuvai brangios amerikiečių iš Kataro atgabentos dujos,jeigu galime gauti trečdaliu pigiau tiesiai iš Rusijos per Družba.Dabar aišku,kodėl Dapkų VSD saugumiečiai sekė,įrašinėjo jo pokalbius 12 metų.Dapkus labai infomuotas žurnalistas.Dabartiniais laikais informacija yra didžiulė vertybė.

Štai ir ryškėja tikrasis Andriaus Kubiliaus veidas ir konservatorių vykdytos politikos suktybės ir aferos.Ir čia tik pradžia,ledkalnio viršūnė. Ir tik nesakykit man, kad čia kremliaus suplanuota ir vykdoma ataka, o Dapkus Rusijos agentas.Už mano straipsnius man irgi klijuojama Rusijos agento etiketė,nors aš už tvarkingus pragmatiškus verslo santykius su mūsų kaimynais rusais ir baltarusiais.Tomas Dapkus įrodė esantis aukščiausio kalibro žurnalistas.

Visagino elektrinę statyti bandė konservatoriai ir jie surado japonus.Viskas buvo sutarta. Bet socdemai labai rėmė referendumą ir visas pajėgas skyrė, kad balsuotų prieš.Prieš rinkimus konservai agitavo balsuoti už elektrinę o socdemai su darbiečiais kad nestatyt.Istorijos pabaigą žinot.Ir apskritai faktas,kad Bako pavaduotoja Juknevičienė pasako viską.Kaip matot išaiškėjo faktas,kad Mindaugas Bastys buvo iš Seimo išėstas už nieką.Žmogus buvo apkaltintas tuo,ko nepadarė ir turėjo atsistatydinti.

Logika sako,kad Bakas pasielgs taip,kaip elgėsi Urbšys.Decentralizuos Valstiečius.Kodėl jis tik tariamai gąsdina imtis veiksmų prieš MG-Baltic ir VP –Market kai puikiai žino,kad vistiek nieko neįvyks.Bako aplinkos žmonės man pasakė,kad jis visuomet veikia pagal situaciją ir yra minkštas,jei jaučia pavojų-atsitraukia.Pusę metų kažką tirti,po velniais,kai viskas ir taip aišku.Mest Juknevičienę iš komisijos,arba Bakas turi iš Juknevičienės kažkokias garantijas.Ar nebus su Baku kaip su Žemaitaičiu,kai pakabintas kompromatas privedė iki Tvarkiečių skilimo.

Reikia žiūrėti per Tamulis-Valiūnas-Masiulis-Kubilius liniją.Ir imtis veiksmų iš pagrindų. VAE referendumo koncepcija sutapo su Tėvynės sąjungos (TS-LKD) rinkimų programa.Konservatoriai žaidžia dvigubą žaidimą,pasitelkę VSD.Dabar Konservai ieško naujo Kernagio.Juk reikia vienyti tautą,sukurti jai naują priešą,nes su Rusija santykiai pamažu šiltėja.

Štai jums ir pavyzdys,kaip galima muzikinės lingvistikos pagalba sutelkti tautą nukreipti dėmesį nuo milijardinių aferų ir nuolat kartoti RUSAI PUOLA.Beje Kernagis savo laiku buvo Sovietinis bardas,sovietinės sistemos dainius,iš komunistų valdžios gavęs butą prestižinėje Vilniaus vietoje,prekinesis tik sovietinėse nomenklatūrininkams komunistams skirtose spec parduotuvėse.Kas tie naujieji mesijai,Tapinas su Miliute ar Garbačiauskaitė su Makaraityte.Tuoj pamažu į LRT sulys visas konservatorių žurnalistinis varlynas.

O čia jums ir pavyzdys kaip aktorėlių pagalba užkariauti žmonių širdis,ir milijardines aferas paslėpt po nacionalizmo ir patriotizmo skraiste.Na argi ne miela dainelė,kai kuriems ir ašarą išspaudžianti.

O toks ir buvo tikslas..