Galinos Sapožnikovos knyga išversta į anglų kalbą ir išleista Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-04-17 19:48:38, skaitė 988, komentavo 3

Galinos Sapožnikovos knyga išversta į anglų kalbą ir išleista Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Galinos Sapožnikovos knyga apie 1991 metų sausio 13 d. įvykius Vilniuje "Kas ką išdavė" išversta į anglų kalbą ir išleista Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Ši knyga jau yra išversta į keletą kalbų ir yra išleista Europos Sąjungoje, tame tarpe Italijoje kūrinys išėjo italų kalba. Itališkam vertimui įžanginį žodį parašė žinomas Italijos publicistas, buvęs Europos Parlamento narys Džuljeto Kjeza.
Nei vienoje šalių, kur šis G.Sapožnikovos kūrinys buvo išleistas, nebuvo pradėti jokie teisminiai procesai, nebuvo vykdomas autorės, vertėjų, leidėjų ar bet kokiu kitu būdu su knygos išleidimu susijusių asmenų baudžiamasis persekiojimas.

Tik Lietuvoje, valdomoje konservatorių/liberalų fašistinės chuntos, buvo pradėtas politinio susidorojimo su knygos leidėju 78 metų publicistikos veteranu Povilu Masilioniu procesas. Valdančio konservatorių/liberalų režimo vykdomų represijų ir susidorojimų su politiniais oponentais už pastarųjų pasinaudojimą žodžio laisve nusikalstama praktika aiškiai rodo, kad Lietuvoje įsigalėjo fašistinis JAV kontroliuojamas marionetinis režimas, konservatorių/liberalų diktatūra.

Šio politinio susidorojimo su knygos leidėju fone bet kokie Lietuvos prezidentės, Seimo narių, Vyriausybės ir teisėsaugos veikėjų postringavimai apie demokratiją, žmogaus teises ir laisves, įstatymo viršenybę ir asmenų lygybę prieš įstatymą, nuomonių pliuralizmą ir informacijos, žodžio, spaudos laisvę yra tik tuščios deklaracijos, kuriomis valdantis konservatorių/ liberalų režimas dangsto savo fašistinę esmę, nevykusiai bando paslėpti praėjusio amžiaus Lotynų Amerikos diktatoriaus Alfredo Stresnerio tipo diktatūrą ir niekaip nesiderina su esminiais demokratinės visuomenės principais.

Šalin konservatorių/liberalų terorą! Šalin demokratų diktatūrą!!

Šaltinis