Vaidas Žemaitis: Uždaromi konsulatai pranašauja baisią ateitį

Autorius: Vaidas Žemaitis Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-04-03 11:21:05, skaitė 1210, komentavo 6

Vaidas Žemaitis: Uždaromi konsulatai pranašauja baisią ateitį

Nuotraukoje – Sankt Petrburge uždaromame JAV generaliniame konsulate, išsikraustantys darbuotojai nuleidžia savo šalies vėliavą.

Konsulatas veikė nuo 1972 m. Mes gyvename labai įdomiame laikotarpyje, kai viskas ritasi į baisią ateitį. Po konsulatų uždarymų, pagal istorinę praktiką sekantis žingsnis būna, KARAS!

Ar yra tokių, kurie nepastebi, kad visos Europos ir JAV gyventojams yra programuojama neapykanta Rusijai ir jos žmonėms?

Tie kurie domisi šiek tiek istorija, turi žinoti, kad prieš karą, būtina žmonijai įskiepyti neapykantą šaliai prieš kurią planuojama kariauti. Tą darė ir Hitleris, prieš žudant Žydus, jis sukėlė masinę neapykantą visomis išgalėmis per spaudą ir kitas tuomet veikiančias informacines priemones, skleidė neapykantą žydams ir Tarybų sąjungai.

Britanija ir JAV naudoja tuos pačius metodus, įskaitant ir olimpines žaidynes, o taip pat apnuodijimus, kurie iki šiol neįrodyti, kad tai yra Rusijos darbas.

Kas vyksta šiandien Lietuvoje?

Lietuva greičiausiai yra ruošiama kaip karo poligonas, kuriame karo atveju vyktų JAV- NATO kariniai veiksmai prieš Rusiją. Šitoje vietoje Lietuva taptų mūšio lauku, o Lietuviai tiesiog “mėsos faršu“.

Lietuvoje rusofobija jau įprogramuota, ir toliau sparčiu tempu įgauna neregėtą pagreitį. Bet koks užrašas ar, net atvykstantis dainuoti Rusijos dainininkas jau vaizduojama kaip grėsmė Lietuvai.

Pagalvojau, kas nutiktų jeigu ant savo vėliavos stulpo iškelčiau Rusijos trispalvę, tiesiog kaip eksperimentą, pažiūrėti kaip reaguotų aplinkiniai. Net neabejoju, kad supultų visos rusofobiją skleidžiančios vakarų žiniasklaidos priemonės, kurios, tai  parodytų, kaip pagrindinę dienos naujieną ir didžiausia grėsmę Lietuvai.

JAV visą laiką kariauja svetimose šalyse ir svetimomis rankomis, todėl Pabaltijo gali tam neužtekti. Šiam “kilniam“ tikslui yra ruošiama Ukraina, teisingiau, jau beveik paruošta. Rusofobijos programa jau ukrainiečiams įprogramuota, beliko išdalinti ginklus ir duoti puolimo signalą.

Mūsų politikai tiesiog elgiasi kaip “bepročiai“, jie nesuvokia pasekmių, kas bus jeigu prasidės karas, kuriame bus naudojama karinė jėga. Po šitokių vakarų veiksmų, jeigu jie įvyktų (kalbu apie karinę provokaciją), Lietuvos laukia labai liūdna ateitis. Po karinių veiksmų Rusija Lietuvą pasiimtų visiems laikams, bet, tik kaip žemę, nes žmonių čia greičiausiai nebebūtų, o jeigu ir būtų Rusijai jie būtų nereikalingi…

Pagalvokite, ar Jūs tikrai norite karo?

Vaidas Žemaitis