Konservatinės išgamos priėjo liepto galą - jie dar spardosi, bet peilis jau pagaląstas ir virvė išmuiluota

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2018-03-31 20:58:46, skaitė 10694, komentavo 27

Konservatinės išgamos priėjo liepto galą - jie dar spardosi, bet peilis jau pagaląstas ir virvė išmuiluota

Petras Gražulis gavęs slaptą informaciją atvirame Seimo posėdyje paskelbė: Vytautas Bakas yra konservatorių Trojos arklys Valstiečių partijoje. Aš jau prieš du mėnesius įtariau lygiai tą patį, bet neturėjau tai patvirtinančių faktų, kuriuos Petras gavo iš savo šaltinių.

Ramūną Karbauskį Petras išgelbėjo begalę sykių. Labai įdomiai veikia šis tandemas, kuris efektyviai ištransliuoja žinias opozicijai. Labai panašia taktika veikia Putino-Žirinovskio tandemas.

Žirinovskis pasako, tai ką Putinas galvoja, bet dėl įvairių priežasčių negali pasakyt. Petras yra pirmasis žmogus, kuris įspėja apie tai, kokie judesiai bus daromi dienos-dviejų bėgyje. Gražulis šioje kadencijoje labai efektyviai proxy stiliumi pradėjo ir pabaigė galybę darbų, kurie buvo dirbtinai vilkinami.

Pvz. LRT korupcijos skandalas,prasidėjo ne nuo Valstiečių. Pirmą paraišką dar Balandžio mėnesį pernai pateikė būtent Petras. Konsevatoriams žinant, kad Tvarkiečiai Seime teturi vos kelis mandatus, o ir Pūkas Kęstutis buvo judinamas konservatoriai atvirai šaipėsi iš Petro užklausos.

O be reikalo!

Kai į šį tyrimą įsijungė Valstiečių buldozeris Siaurusevičius išsigando. Ir Jakilaitis, Miliutė, anūkas visi išsigando. Valstiečiai pervažiavo korupcijos skandalą su akėčiomis, išvagojo, bet Matonio, Miliutės korupcinių LRT sosnovskio barščių šaknys darže pasiliko.

Buvo ruošiamasi trūčyti šitas piktžoles tam sukurtos Nekrošiaus tarybos rankomis, ir štai Monika Garbačiauskaitė išrenkama naujaja LRT vadove. Drakonas mirė, tegyvuoja drakonas.

Šiuo metu į LRT yra skubiai priimami nauji žmonės,pasirašomi kontraktai.Viskas teisėta,nes tam už kosminius pinigus ir advokatai dirba.O Konservatoriai byra.Langaitis,Majauskas,Kasčiūnas,Degutienė,o kur dar Manto Adomėno aferos,o čia užjudino ir patį Andrių Kubilių.

Ir kas tai padarė? Ogi gerbiamas Petras Gražulis.Skaitytojai pastebėjo,kad Petrą norima ištransliuoti politikos marginalu.Lėtai,sistemingai dešinieji žino,kad tai itin pavojingas jiems žmogus,iškeliantis jų aferas į viešumą.

Tokia realybė,kad Ramūnas turi šaltu protu apskaičiuoti koalicijos skaičiukus.Dauguma yra dauguma.Su Lenkija santykiai kaip niekad geri.Ir Patys Lenkai Tomaševskio atsižadėjo.Tegu jie naudojasi w raide,argi gaila.Šveicarijoj iš viso yra vokiečių,prancūzų,italų,romanų kantonai ,ir jie kuo puikiausiai sugyvena.Valstiečiai turi kuo skubiau ,ne tik priimti Tvarkiečius su Lenkais į koaliciją,bet ir bandyti juos prisijungti.Blogiausiu atveju jie bus stipri nepajudinama kairiųjų pažiūrų partija.Geriausiu atveju bus monolitinė vienpartinė koalicinė partija,o kur dar Lenkijos Tvarkiečių parama.

Lenkai tikrai palaikys Lietuvą,o čia jau galima derėtis ir dėl pigesnių vaistų,ginklų pirkimo,jeigu apskritai mums tos kariuomenės reikia.Jeigu pensininkai pasakys,kad geriau 100 eurų padidint pensijas,ir finansavimą kariuomenei palikti,kaip anksčiau 0.7 procento visiems bus tik geriau.Amerikiečiai,net sutiktų mums primokėt,kad tik nepaliktumėm NATO,o ir pats JAV prezidentas Donaldas Trampas pasakė,kad NATO tai atgyvena.

NATO su Rusija dirba ranka rankon tiek karinėje žvalgyboje,tiek su kosminėmis programomis.

Prasidėjo Kubiliaus epochos auditas. Paprastai kalbant Valstiečiai su Tvarkiečiais paėmė konservatorius už pagrindinio kiaušio. Tas kiaušis yra Andrius Kubilius.Antras konservatorių kiaušis yra Gabrielius Landzbergis, o apyvarpė - Rasa Juknevičienė. Taip ir funkcionuoja šis organas, kartas nuo karto išspjaudamas informacinę spermą su RUSAI PUOLA spermatozoidais.

Per 2008 metų krizę, žiemą buvo ir tokių baisių faktų, kaip Rokiškio rajone pensininkai atokiose sodybose mirdavo iš bado, o nusitraukę jų šuneliai bėgdavo į mišką ir ten sulaukėjo. Tai buvo labai baisūs laikai, kai buvo drąstiškai sumažintos pensijos, per žiemą konservatorių globojami anstoliai metė jaunas šeimas su kūdikiais ant rankų į gatves.

Kapitalizmas mielieji.

Tuo metu mamos neturėjo, ką padėti ant stalo savo vaikams, ir turėdavo eiti vogti maisto į prekybos centrus. Štai iki ko privedė to metų konservatorių valdžia. Langaitis plovė milijonus, o Dainius Kreivys šimtus milijonų. Per Saulėlydžio komisiją ir visas naktines reformas buvo pasiskolinta iš privačių bankų už milžiniškus 10%. Gediminas Vagnorius prieš savaitę minėjo ir apie korupcines 0% palūkanas, kur kelis šimtus milijonų eurų Lietuva yra įsidėjusi į Honkongo bankus.

Per Saulėlydžio komisiją su Zuoko palaiminimu Kubilius su Degutiene per krizę kai viską reikėjo mažinti ir taupyti padarė taip, kad Lietuvoje valstybės tarnautojų gretos išsiplėtė trečdaliu - nuo 20 iki beveik 30 tūkstančių. Saulėlydžio komisijos darbą galima drąsiai vadinti maitvanagių puota maro metu.

Pirmiausia, verta pastebėti, kad verslo struktūrų investicijos į itin aršius jų gynėjus pasiteisina su kaupu. Tabako ir alkoholio gamintojų remiamas ir išlaikomas Lietuvos laisvosios rinkos institutas, o tiksliau jos prezidentė Rūta Vainienė sulaukė savo triumfo valandos ir galėjo su pasimėgavimu sušokti pergalės šokį ant numanomo VTAKT lavono. Nepadėjo ir Saulėlydžio komisijos vadovo V. Milaknio pastaba apie tai, kad Rūta Vainienė, gaudama algą iš tabako ir alkoholio verslu užsiimančių įmonių sunešamų pinigų, gali įsivelti į interesų konfliktą. Garbioji laisvosios rinko šalininkė tada drąsiai pasiūlė apskųsti jos veiksmus Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai

Per pačią krizę VTAKT kontorą siūlė uždaryti Kirkilo vyriausybė. Konservatoriai su Matulu priešakyje pasisakė prieš šios įstaigos naikinimą.Matulo dviveidiškumą atskleidžia faktas jog 2008 metais VTAK norėjo naikinti,o jau 2009 metais pats Matulas už ją gulė kryžiumi.Vėliau Matulas buvo infiltruotas į Valstiečius,vos nesuskaldė Valstiečių,ir kai jiė jį išmetė ,jis sugryžo pas konservatorius.Mano bičiulis turėjo tada parduotuvę,Tai jo patirtis su VTAK buvo tokia.

Cituoju:

VTAKT'as pastabų neduoda - arba žvėriškos baudos už nieką,arba nedidelė bauda + licencijų atemimas. Kontora kaip reta klastinga - pas mane Švyturio alų konfiskavo kaip nelegalų. Vežem naikinti 5 butelius alaus. Tada nubaudė "simboliskai" ir po 2 menesių atėmė licenciją – šiaip sau, kad maža nepasirodytu. Uz vieną vienintelį nesusipratimą.

Primenu,kad Valstybinė tabako ir alkoholio kontrolės tarnyba (VTAKT), Saulėlydžio komisijos siūlymu, tuo metu turėjo būti likviduojama dėl sutampančių funkcijų su kitomis tarnybomis ir iki šiol vykdytos neefektyvios veiklos. Andrius Kubilius tada buvo atsidūręs kvailio situacijoje. Žmogų pakirto valdžios troškimas bet kokia kaina.

Didžiausias pasityčiojimas Andriaus Kubiliaus laikais buvo nedeakvačiai per didelės Seimo narių algos paprasto žmogaus atžvilgiu. Nepatingėjau ir susiradau 2008 metų statistiką. Kiek valstybes gyventoju minimaliu atlyginimu sudaro parlamentaru alga 2008 kriziniais metais?

Malta 2,4 
Liuksemburgas 3,8, 
Vengrija 4, 
Nyderlandai 4,4, 
Prancuzija 4,5, 
Belgija 5,
Ispanija 5,9, 
Slovakija 6,
Airija 6, 2, 
Didzioji Britanija 6,3
Cekija 6, 8, 
Portugalija 8,1
Slovenija 8,8
Latvija 8,9
Graikija10,2
Estija 12,1, 
Lenkija 12,7.

LIETUVA 28.9 karto

Lengvi iš oro paimti pinigai su NT "burbulu", ES paramos "įsisavinimas",dvarų ir jachtų pirkimui transformavosi į skylę biudžete ir masinį nusivylimą politikais bei nepasitikėjimą valstybinėmis institucijomis.

Andrius Kubilius ir Ingrida Šimonytė priėjo liepto galą. Atsakomybė versle grindžiama bankroto rizika. Kubilius su Šimonyte šalį nuvarė į bedugnę. Atsakomybės jokios, o ir abu iki šiol sėdi Seime.

Valstiečiai, Tvarkiečiai, Lenkų frakcija tiek patys Socialdemokratai daro vieną esminę savęs ištransliavimo klaidą. Jie eina į sisteminės žiniasklaidos laidas jau žinodami, kad bus provokuojami ir puolami. Štai Ramūnas į Žeimytės laidas niekuomet neis. Iš kitos pusės Konservatoriai boikotuoja Janutienę. Valdantieji turėtų elgtis pagal išmintingą Donaldo Trampo strategiją, kuri sako. Kam eiti ten, kur tavęs nemėgsta.

Yra internetinės žiniasklaidos TV kanalas kaip PressJazz, kurį kuria Kazimieras Juraitis ir buvęs Seimo narys Audrius Nakas. Ten valdantieji bus išklausomi ir niekas ant jų nepuls, o ir žiūrimumas jų yra nedaug mažesnis nei sistemininkų, kadangi PressJazz komunikuoja ir su ekspertai.eu, Laisvu Laikraščiu kurį redaguoja Aurimas Drižius ir Alvydas Veberis. Taip pat šis TV kanalas bendradarbiauja su ldiena.lt ir jos redaktoriumi Laurynu Ragelskiu, kuris labai palankiai žiūri į Valstiečių,Tvarkiečių vedamą politiką. Ten laidas kuria ir Milda Bartašiūnaitė ir daugybė kitų.

Kanalą žiūri ne hipsterinis jaunimėlis o dešimtys tūkstančių rinkimus lemiančių Lietuvos senjorų.Kai sistemininkai pamatys,kad jiems niekas nebedalina interviu,sumažės ir jų pajamos gaunamos iš reklamos.

Pastebėjau,kad PressJazz kanale politines įžvalgas dalina ir buvęs KAM šefas Audrius Butkevičius, signatarai Zigmas Vaišvila ir Rolandas Paulauskas. Didelius žiūrovų srautus sutelkia Gintaras Lunskis. Filosofai Stoškus ir Algirdas Degutis, aukšiausio kalibro advokatas Europos Sąjungos mastu profesorius Stanislovas Tomas ir daugybė kitų išsilavinusių pašnekovų. Per visą Seimo kadenciją, nebuvo normaliai pakalbintas nei vienas Valstiečių generaliteto atstovas.

Buvo puolimas ir jie žmonės, gynėsi. Šita platforma yra tarsi atgaiva širdžiai, kur žmogus ne puolamas o išklausomas.