Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimas už 2017 metus. VSD ataskaita

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-26 19:51:16, skaitė 1278, komentavo 2

Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimas už 2017 metus. VSD ataskaita

CŽV agentūros Lietuvos skyrius pavadinimu Valstybės saugumo departamentas (VSD) ir Antrasis operatyvinių tarnybų departamentas prie Krašto apsaugos ministerijos (AOTD) kovo 26 d. pristatė metinį grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimą už 2017 metus. - (Video - https://www.youtube.com/watch?v=3VObCJ4865E )

Jeigu atmesti visą brangiai apmokamų KAM (Pentagono) ir VSD (CŽV) šnipų proamerikietišką demagogiją, rusofobinę isteriją, militaristinę psichozę, tautinės neapykantos rusams kurstymo retoriką, tai negerbiami šnipai papasakojo kaip Lietuvoje visos JAV kontroliuojamos valstybinės valdžios institucijos konservatorių-liberalų rankomis kariauja informacinį karą prieš lietuvių tautą, gamina iš lietuvių tautos pigią patrankų mėsą JAV vėl organizuojamai agresijai prie laisvą, suverenią Rusijos valstybę, JTO Saugumo Tarybos narę.

Ponai šnipai išdėstė savo veiksmus, metodus, būdus, kokius jie daro patys, o ne Rusija, kaip veikia prieš tautą Lietuvos antiliaudinė konservatorių-liberalų kontroliuojama politinė sistema. Kaip JAV-UK kolonizatorių išaugintas kompradorinis dešinysis elitas pardavinėja lietuvių tautos nacionalinius interesus, aukoja Lietuvos ateitį ant JAV-NATO rengiamos agresijos prieš Rusiją, JAV-NATO inicijuojamo III Pasaulinio karo aukuro.

Iš nosies krapštytos ir iš piršto laužtos "grėsmės" iš tiesų visais įmanomais būdais siekia paslėpti JAV-UK-NATO vykdomą prieš Lietuvą nusikalstamą veiklą, realią Vakarų keliamą grėsmę lietuvių tautai, kurios genocidas, vykdomas konservatorių ir liberalų, jau pasiekė tautos išnykimo artimiausioje ateityje grėsmės lygį. Jeigu trumpai, šį šnipų nevykusį literatūrinį pasažą, apgailėtiną paskvilį galima būti pavadinti "VSD-KAM veterinorių apmąstymai, kaip padėti JAV naudingu idiotizmu ir rusaipuolaoligofrenija nepagydomai sergantiems gyvūnams ir tapinoidams".

Tai kol kas mažai viešinama, tačiau Vakarų fanų-"patriotų" tarpe dažnai sutinkami mentaliniai sutrikimai, gimę JAV polittechnologų-smegenų plovikų propagandos ilgalaikio poveikio pasekmėje, psichiatrijos sritis. Ir tai yra tikroji, labai rimta ir vienintelė, panašu, reali grėsmė Lietuvos nacionaliniam saugumui, apie kuria nenori kalbėti negerbiami KAM/VSD šnipai - proamerikietiški niekšai ir JAV naudingi idiotai Lietuvos valdžioje.

Jeigu kas tingite skaityti šį labai nuobodų ir neįtikėtinai brangiai visiems lietuviams kainuojantį "ataskaitą-vertinimą" iš paralelinio VSD-KAM pasaulio , šio "vertinimo" anotacija paveikslėlyje - trumpai, išsamiai ir akivaizdžiai: