Didžioji Britanija-kruviniausia monarchija žmonijos istorijoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-14 17:42:33, skaitė 1382, komentavo 1

Didžioji Britanija-kruviniausia monarchija žmonijos istorijoje

Didžioji Britanija, kruviniausia monarchija žmonijos istorijoje, kraupiausių nusikaltimų žmoniškumui, karo nusikaltimų Žemės istorijoje autorė, grobikiškų Kryžiaus karų, kolonijinių karų, opiumo karų , I ir II Pasaulinių karų iniciatorė, visų 20-21 amžių tarptautinių nusikaltimų organizatorė ir dalyvė, siaubingų genocidų Š. ir P. Amerikoje, Afrikoje, Azijoje, Australijoje, N.Zelandijoje, Polinezijoje vykdytoja vėl ėmėsi savo šėtoniško darbo - inicijuoja III Pasaulinį karą.

Paprastai britų karo nusikaltėliai pradeda nuo melo. Pavyzdžiui, nužudo patys kokį nors bėglį, išdaviką, vagį iš Rusijos, kuris naiviai tikėjosi pasislėpti nuo teisingumo už savo nusikaltimus tėvynėje pas pasaulinius nusikaltėlius britus - jie gi džentelmenai, visada duoda garbės žodį, ir visada jį sulaužo.

Britanija neturi nei draugų, nei priešų - ji turi tik savo nusikalstamus interesus. Todėl britai pirma apiplėšia savo šalyje prieglobsčio ieškančius nusikaltėlius, bukai atima iš jų pavogtą Rusijoje turtą, o po to nunuodija arba pakaria vonioje. Bet britų išsigimėliams tokia pabaiga būtų per ne lyg paprasta - britai iš savo nusikaltimų išspaudžia maksimalią naudą. Po to savo nusikaltimą jie rimtu veidu suverčia nusikaltimo aukai - tai britiška, džentelmenas sumelavęs, įvykdęs nusikaltimą ir išvengęs atsakomybės, bausmės yra apdovanojamas karalienės ordinu, titulu ir pan. Taip buvo su Litvinenko, Berezovskiu, dabar atėjo atėjo eilė Rusijos išdavikui Skripaliui - viskas tradicinėje angliškoje manieroje. Nusikaltimas, Melas, Klastotė, parsidavusios britiškos purvasklaidos melo kampanija, provokacija, kaltinimai dėl britų įvykdyto nusikaltimo nusikaltimo aukai Rusijai, tarptautinis skandalas, karas, aukos, britai skaičiuoja kruiviną pelną.

Britaškė paskelbė 24 valandų ultimatumą Rusijai. Rusija privalo, britaškės nuomone, apsiginti dėl britų įvykdyto nusikaltimo ir įtikinamai paaiškinti, kaip britai nusnuodijo Skripalį, priešingu atveju - sankcijos, boikotas, gal būt, jeigu pavyks, atominis karas! Kol britams, JAV, NATO karo nusikaltėlių gaujai nebus surengtas Niurnbergo Tribunolas, kol minėti tarptautiniai nusikaltėliai neatsakys už savo jau 1000 metų vykdomus nusikaltimus žmoniškumui, kol neatlygins visoms pasaulio tautoms padarytos žalos per tą laikotarpį - pasaulyje taikos ir ramybės nebus.

YANKEE, UK GO HOME!

STOP US/NATO WAR CRIMES ARROUND THE WORLD!

US/NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2!

US/NATO MUST BE DESTROYED!

PEACE - YES! NO WORLD WAR III !

JAV/NATO KARO NUSIKALTĖLIAI - LAUK IŠ Lietuvos!