Košerinės kilmės "Lietuvos patriotas" terorizuoja Lietuvos aktorę Severiją Janušauskaitę

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-03-13 21:04:11, skaitė 1375, komentavo 0

Košerinės kilmės

Sveiki visi.

Kaip jums, broliai lietuviai ir broliai rusai, toks bajeris - kad PAČIAIS DIDŽIAUSIAIS ir KARŠČIAUSIAIS patriotais tiek Lietuvoje ir Rusijoje save išstato būtent apskabytieji košerinės kilmės asmenys?

Aršiausias viešas Rusijos patriotas - atėjūnų iš Artimųjų Rytų palikuonis Vladimiras Solovjovas. Lygiai taip pat Lietuvoje - aršiausias Lietuvos mylėtojas - KGB agentas Kozlikas, Lenino premijos laureatas, nusipelnęs LTSR muzikologas ir LTSR Aukščiausios tarybos deputatas, kuris dėl mergos į Sibiro platybes išsiuntė savo suolo draugą, o dabar gyvena visur lydimas dviejų apsauginių - tos pačios atėjūnų iš Artimųjų Rytų palikuonis Vytautas Landsbergis.

Tiek vienas, tiek kitas - iš savo tėvų yra gavę maksimaliai "patriotiškus" atitinkamų tautų vardus: Vladimiras ir Vytautas. Abiejų pavardės - "neutralizuotos", kad nerėžtų ausies vietiniams aborigenams, kai košeriniai išrinktosios tautos atstovai mokys gojus, "kaip heikia tėvynę mylėti!".

Tačiau šį kartą ne apie Kozliką - disidentą Nr. 1, bet apie kitą apskabytą "Lietuvos pathiotą", profesionaliai saugantį Šiaurės Jeruzalės aborigenus nuo Puolančio Ruso, o būtent - foto žurnalistą Augustą Didžiagalvį. Susipažinkite:


Nagi, pažvelkime į šias tyras "Lietuvos pathioto" akis - jis taip pat myli Lietuvą.
Visomis to žodžio prasmėmis

Kuo šis judošius pasižymėjo? Kaip jis pasirūpino Lietuva? Ogi rusiškų serialų stebėjimu ir stukalinimu apie juose besifilmuojančius aktorius LIETUVIUS:

15min: Už vaidmenį rusų propagandiniame seriale sukritikuota Severija Janušauskaitė: „Jaučiuosi irgi apgauta“

Nabagas, atidžiai vartodamas rusišką propagandą - jau kultiniu tapusį serialą "Miegantys" apie Rusijos slaptųjų tarnybų darbą vardan Tėvynės, epizodiniame "blogietės"  vaidmenyje išvydo lietuvę aktorę. Žydeliui toks lietuvių ir rusų kino žmonių broliavimasis taip nepatiko, kad jis puolė stukalinti ideoliginę aborigenų priežiūrą vykdančioms institucijoms: skandinavų bankams priklausančiai "lietuviškai" šūdasklaidai. Kurios dirigentai davė komandą savo durnalistams ir presstitutėms nuotoliniu būdu paterorizuoti "nesusipratusią" Severiją Janušauskaitę.

Tai, kad kino režisieriai, operatoriai, garsistai, grimeriai, apšvietėjai bėgdami nuo skurdo Lietuvoje, kurioje tokių pat košerinių vertelgų rankomis buvo sunaikinta kino studija ir bet koks kino kūrėjų paslaugų poreikis, tokiems "pathiotams" nerūpi.

Tiek TSRS laikais, tiek dabar Lietuvos aktoriai, ypač jeigu jie yra fotogeniški ir gerai atrodo ekrane, visais laikais turėjo pasisekimą tarp mūsų brolių rusų. Dėl milijonų priežasčių - savo talento, rusų potraukio "egzotikai", galų gale, vakarietiško tipažo ir natūralu, kad atsigavus Rusijos kino ir tele industrijai, gauna įvairių paiūlymų tiek kine, tiek televizijoje, tiek teatre.

Užtat mūsų užsislaptinusių KGBistų valdžią aptarnaujantys "kūrybinės šūdinteligentijos" pačiulptukams atsivėrė nauji valdžios užpakalio palaižymo horizontai.

Štai košerinių atėjūnų kilmės "Lietuvos pathiotas" Augustas Didžiagalvis ir stanginasi - stebi rusiškus serialus bei tikrina, kas iš jo teritorijoje užregistruotų gojų leidžia sau daugiau, negu jiems leido šiuo metu paskelbta oficiali valstybinės rusofobijos politika. O radęs tokį atvejį - džiaugsmingai, kaip ir dera jorkšyrinių trolių ciuckiams ima skalyti per skandinavams priklausančią Lietuvos šūdasklaidą. (beje, jorkšyro ciuckius internete kuruoja dar vienas ypatingai košerinis "Lietuvos pathiotas" Ričardas Savukynas, veislinis pagal visus parametrus).

Žinoma, Severija Janušauskaitė, kurią į Rusiją atvežė ir per savo teatrą išgarsino Maskvos Vachtangovo teatro vadovas ir vienas geriausių Lietuvos režisierių Rimas Tuminas, švelniai tariant šiek tiek meluoja.

Nėra ji tokia durna, kad gavusi serialo scenarijų su savo vaidmens scenomis, nesuprastų konteksto ir bendro vaizdo. Tačiau ginčytis su profesionaliai rusofobiją Lietuvoje platinančiais durnalistais ir durnalistėmis, jai kaip aktorei, būtų dar durniau. Geriau suvaidinti epizodinį vaidmenį iš klasikinės tarybinės komedijos: "- Не виноватая я! Он сам пришёл!" ["- Aš nekalta! Jis pats atėjo!", komedija "Brilijantinė ranka"]

Ir visiškai teisingai.

Apskabytieji košeriniai "pathiotai" palos palos, ir toliau būdoje laižysis sau pautus, o Severijos laukia jeigu ne pasaulinės, tai bent jau viso rusiškai kalbančio pasaulio kinožvaigždės rolė, nes kiekviena TSRS-Rusijos kinoaktorių karta turėjo savo lietuvišką žvaigdę.

TSRS laikais tai buvo Vaiva Mainelytė, po jos - jaunutė Nijolė Oželytė (taip taip - ta pati konservatinė isterikė, šiandien kliedint, kaip ją engė kruvinas okupantas), vėliau Ingeborga Dapkūnaitė. Šiandien - Severijos Janušauskaitės metas.

Taip kad palinkėkime savo LIETUVEI aktorei sėkmės didžiuosiuose Rusijos ir pasaulio ekranuose.

O visiems "Lietuvos laisvę" sergintiems peisuotiems ciucikams aš linkiu nesusirgti pasiutligę, kad paskui nereikėtų dar kartą jų visų masiškai migdyti.