VSD informuojanti Amelija: neslepiu nei vardo, nei pavardės, pašnekėsim teisme

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/vsd-in... 2017-12-12 19:48:23, skaitė 1225, komentavo 2

VSD informuojanti Amelija: neslepiu nei vardo, nei pavardės, pašnekėsim teisme

screen-shot-2017-12-12-at-09-07-17.png
Pavardės, vardo bei veido neslepianti Amelija.

Atkrepiame dėmesį, kad ekspertai.eu tinklalapis nuolatos teršiamas atvirai antisemitiniais ir rasistiniais komentarais. Kiek spėjama sužiūrėti, redakcija tokius komentarus šalina.

Pavyko nustatyti tik viena, kad tokie komentarai daugiausia ateina iš konservatorių stovyklos, kuri nuo seno garsėja išvystytu provokatorių tinklu ir nuoširdžiais rasistiniais pasisakymais viešojoje erdvėje.

O jūsų dėmesiui, vieno  pavardės ir vardo neslepiančio nuolatinio ar nuolatinės ekspertai.eu skaitytojo ar skaitytojos komentaras, kuriuo išreiškiama viltis, kad pavyks susitikti teisme.

14. Amelija (2017-12-10 16:01:53) (188.69.199.92) Parašė: 
Kasdien atsidarau šį portalą. Tiesą sakant, man jau atsibodo siuntinėti į VSD nuorodas apie tekstus, kurie pažeidžia Konstituciją, pranešimus apie antisemitinius komentarus ir kt. Labai laukiu, kada šis ANTIVALSTYBINIS, šlykščiu melu besiremiantis portalas bus uždarytas. Bjauresnių Lietuvos niekintojų už vadinamuosius „ekspertus“ valstybėje nėra. Nemanau, kad šį komentarą paskelbsite. Bet bent žinokite, kad jūsų griovimo iniciatyva piktinasi normalūs raštingi žmonės, ir aš nesu tik viena iš jų. Mano aplinkos žmonės, draugai ir šeima kraupsta nuo rusiškos propagandos, sako, ką tu ten joje veiki... Nieko neveikiu, siunčiu geriausius pavyzdžius VSD... Kol kas be pasekmių jums. Bet dar liko Generalinė prokuratūra, darbą pradėsiu pirmadienį. Neslepiu nei vardo, nei pavardės, pašnekėsim teisme.

Ekspertai.eu kviečia susipažinti su visais parašytais vardo ir pavardės neslepiančio ar neslepiančios skaitytojos ar skaitytojo komentarais.