Net ir griaudint „ZAPAD“, Lietuva toliau aktyviai sprendžia konservatoriaus V. Landsbergio įprezidentinimo klausimą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/net-ir... 2017-09-15 12:14:55, skaitė 1100, komentavo 1

Net ir griaudint „ZAPAD“, Lietuva toliau aktyviai sprendžia konservatoriaus V. Landsbergio įprezidentinimo klausimą

landsbergis-ir-broileris.png
Konservatoriaus V. Landsbergio įprezidentinimo klausimo išsprendimas suteiktų didelę palaimą Lietuvos šviesuomenei, atstatytų istorinį teisingumą, dar labiau sutvirtintų valstybės pamatus.

Prasidėjus puolamojo pobūdžio pratyboms „Zapad“, per kurias yra tikimybė, kaip daugelį mėnesių buvo skelbiama, kad Rusija puls NATO ir Europos Sąjungos (ES) valstybę Lietuvą, mūsų šalyje svarbiausi darbai nesustojo.

Rugsėjo 14 d., pirmąją puolamojo pobūdžio pratybų „Zapad“ dieną, komercine veikla besiverčiančio valstybinio transliuotojo LRTHADĖ svarbiausioje dienos politinių diskusijų laidoje „Dėmesio centre“ ir toliau buvo svarstomas buvusio Aukščiausiojo Sovieto pirmininko, konservatoriaus Vytauto Landsbergio įprezidentinimo klausimas.

Nors V. Landsbergio artimieji, suprasdami tautos tamsumą, primygtinai prašė Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio atgaivintą idėją dėl V. Landsbergio įprezidentinimo, bent jau kuriam laikui padėti į šalį, tačiau aktyviausi Lietuvos visuomenės veikėjai nesiruošia nusiraminti ir atkakliai siekia savo tikslo įsitikinę, kad konservatoriaus įprezidentinimo formalumai būtų kuo skubiau tinkamai sutvarkyti.