Prasidėjo - o landsbergio siaube ir lino-nusipenėjusio nekomjaunuolio košmare!! - Rusijos ir Baltarusijos bendros karinės pratybos "Vakarai-2017"

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-09-15 02:49:04, skaitė 1447, komentavo 1

Prasidėjo - o landsbergio siaube ir lino-nusipenėjusio nekomjaunuolio košmare!! - Rusijos ir Baltarusijos bendros karinės pratybos

Bendros pratybos "Zapad-2017" prasidėjo Rusijos ir Baltarusijos respublikų teritorijose, skelbia Rusijos gynybos ministerijos informacijos ir masinių komunikacijų departamentas.

JAV-ES-UK-NATO karo nusikaltėlių gaujos paranoja ir militaristinė isterija, begėdiški prasimanymai tapo tikrove ir atskleidė landsberginių megztų berečių eilinį melą, kaip visada per paskutinius 30 metų, - JAV 5 kolona Lietuvoje moka tik vogti ir meluoti.

"Rugsėjo 14 d. prasidėjo bendri Rusijos ir Baltarusijos karinių pajėgų strateginiai kariniai mokymai "Zapad-2017". Karinės vadovybės vadovams, karinių junginių, dalinių, kurie dalyvauja mokymuose, vadams buvo įteikti paketai su direktyviniais abiejų respublikų generalinių štabų nurodymais dėl kovinių-mokomųjų užduočių vykdymo", - sakoma pranešime.

Pažymima, kad karinių mokymų metu Rusijos ir Baltarusijos kariniai valdymo organai ir kariniai daliniai mokysis veikti kartu siekiant įvykdyti iškeltas kovines užduotis, užtikrinant regioninės karinės grupuotės vieningus veiksmus, sąveiką ir visapusišką paramą.

Kaip teigiama pranešime, šešių Baltarusijos karinių poligonų - "Lepelskij", "Losvido", "Borisovskij", "Osipovičeskyj", "Ružanskyj", "Domanovskij" teritorijose ir vietovėje "Dretunj", bei trijuose Rusijos teritorijoje esančiuose poligonuose - "Lužskij", "Krasnyje Strugy" ir "Pravdinskyj" bendros Rusijos-Baltarusijos karinės pajėgos atliks taktinius mokymuosius šaudymus, bus plačiai naudojamos aviacijos ir priešlėktuvinės gynybos priemonės.

"ZAPAD-2017" mokymams vadovaus Rusijos ir Baltarusijos kariuomenės Generalinių štabų viršininkai. Mokymai yra baigiamasis abiejų respublikų karinių pajėgų bendrų mokymų etapas, mokymai yra išimtinai gynybinio pobūdžio ir nėra nukreipti prieš kokią nors šalį ar grypę šalių. Nežiūrint į JAV-NATO-ES-UK karo nusikaltėlių gaujų rujojimą prie pat Rusijos sienų ir Pabaltijo valstybėse, Ukrainoje, Lenkijoje JAV vykdomą karinės isterijos, karo su Rusija ir tautinės neapykantos rusams aršią kurstymo kampaniją, Rusija vėl demonstruoja savo taikius tikslus ir įspėja išprotėjusius kraujo ištroškusius rusofobus - su taika ateisite, taurę sklidiną pripilsime, jeigu su karu savo šunis nuo grandinės į Rusiją paleisite - į žemę sutrambuosime ir vėliavą Pergalės raudoną ant Baltųjų rūmų Vašingtone, Briuselyje, Londone pakabinsime.

Mokymai vyksta poligonuose, o ne taip kaip daro JAV-NATO karo nusikaltėliai savo kolonijų miestuose. Rusija pabrėžia, kad naikins NATO karo nusikaltėlius, o ne kaip NATO gauja - civilius gyventojus miestuose.

Mokymų "ZAPAD-2017" metu kariai treniruosis atsižvelgiant į paskutinių metų JAV-NATO agresijų įvairiose pasaulio šalyse patirtį, stengsis atremti JAV-NATO įvykdytų tarptautinių nusikaltimų metu kilusiais grėsmes, tobulins karinių dalinių sąveiką, karinių dalinių operatyvinį pasiruošimą.

Pranešime sakoma, kad pagrindiniai mokymų tikslai yra įvairių lygių karinių štabų sąveikos tobulinimas, karinių pajėgų dalinių ir ginkluotės valdymo sistemų derinimas, naujų statutinių dokumentų aprobacija, karinių operacijų planavimo ir kariuomenės valdymo tobulinimas atsižvelgiant į paskutinių metų karinių konfliktų patirtį.

Mokymuose dalyvauja 12 700 karių (Baltarusijos - apie 7200 karių, Rusijos - apie 5,5 tūkst. karių, iš jų Baltarusijoje - iki trijų tūkstančių žmonių), 70 lėktuvų ir sraigtasparnių, iki 680 karinių transporto priemonių, tame tarpe apie 250 tankų, 200 patrankų, reaktyvinės artilerijos sistemos ir minosvaidžiai ir 10 karo laivų.

O kur landsbergio-grybauskaitės-linkevičiaus žadėti 100 milijonų kovinių buriatų ordos ir 100 tūkstančių povandeninių desantininkų, požeminių lėktuvų,skraidančių tankų?!!!