Ryžtingas atsakas į Barseloną! Lietuvos Žmogaus teisių centras siūlo sugraudinti islamo teroristų širdis kačiukų nuotraukomis

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-08-18 14:20:37, skaitė 1220, komentavo 0

Ryžtingas atsakas į Barseloną! Lietuvos Žmogaus teisių centras siūlo sugraudinti islamo teroristų širdis kačiukų nuotraukomis

Visokių kvailysčių ir silpnaprotystės apraiškų per savo netrumpą gyvenimą regėjau. Ir net patyriau.

Bet tai, ką matau savo akimis Lietuvos Žmogaus Teisių Centro FB puslapyje ant tiek kvaila ir idiotiška, kad net sunku tuo patikėti!

Dar neseniai pažangi FB publika savo solidarumą su teroro akto aukomis reikšdavo nudažydama profilių avataras vėliavų spalvomis, melsdamiesi savo tolerantiškiems dievams, degindami žvakutes prie ambasadų bei apšviesdami pastatus bei monumentus analogiškų spalvų prožektoriais.

Tačiau, nepaisant visų šių ritualinių veiksmų, teroro aktai Europos šalyse tęsėsi. Taikūs europiečiai žūsta šimtais nuo islamistų iš pabėgėlių bei imigrantų tarpo rankų!

Išvydę savo ritualų neveiksnumą liberal-leftistai nusprendė išbandyti naują kovos su terorizmu būdą.

Kokį? Gal nutraukti paramą t.v. "pabėgėlių" importui? O gal paraginti nedelsiant deportuoti iš Europos nelojalius ar nelegalius islamistus?

Ne, neatspėjote.

Ogi siūloma visiems tolerantiškiems žmonėms į islamistų terorą Barselonoje, kur žuvo bent 13 taikių europiečių ir sužeista dar 60 atsakyti ignoruojant informaciją apie aukas, o vietoje jos - platinti ...katukų ir kitų naminių gyvūnėlių nuotraukas!

Tipo, negąsdinkime europiečių teroro aukų vaizdais, nes nuo jų publikai natūraliai kyla neapykanta teroristams ir jų užtarėjams bei importuotojams. Geriau nukreipkime jų dėmesį į katukus ir šuniukus.

Su emocingais silpnapročiais, kurie ir sudaro pažangaus jaunimo pagrindą, šis triukas tikrai turėtu pavykti.
-------------------
Nežinau, bent man atrodo, kad šis tolerastų cirkas yra tokia kvailumo viršūnė, kurios perspjauti artimiausiu metu niekam nepavyks.

Nors gal aš per menkai vertinu liberal-leftistinės publikos sugebėjimus?

#SugraudinkDžichadistąKatukoNuotrauka
#LeftizmasSilpnaprotystėsAtmaina
#LietuvosŽmogausTeisiųCentras
#NuoKvailumoVaistųNėra
#RyžtingasAtkirtisTerorui