Žaliesiems valstiečiams „dugnas visai arti“

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/zalies... 2017-07-31 14:59:06, skaitė 1282, komentavo 0

Žaliesiems valstiečiams „dugnas visai arti“


Žaliųjų valstiečių lyderis R. Karbauskis (atsistojas žaidžia šaškėmis). Nuotr. facebook.com

Valstiečiams žaliesiems net ir vasara neatnešė ramybės, pranešė valstybinis transliuotojas LRT.

„Partijos pirmininkas vėl įkliuvo su Greta Kildišiene. Šįkart jau ir bendražygiai parodė nepasitenkinimą. Žodis „melas“ atsirado jų leksikoje. Ramūnas Karbauskis sparčiai praranda, o gal net jau ir prarado sąžiningo politiko vardą, kartu su juo ir pasitikėjimą. Tą rodo nuolat krentantys reitingai“, - skelbiama straipsnyje „V. Pranckietis: žmonės viską supranta, ir mes turime kalbėti tiesą“.  

Pasak LRT „dugnas visai arti“.

„Tą įrodo paskutinė „Vilmorus“ apklausa. Viktorą Pranckietį nepalankiai vertina šiek tiek daugiau nei 15,5 proc., Saulių Skvernelį – 26,5 proc., o R. Karbauskį daugiau nei 52 proc. rinkėjų“, - informuoja LRT.

Pranešama, kad „Seimo pirmininkas tikisi, kad šioje istorijoje padėtas taškas“.

Paaiškėjo, kad Viktoras Pranckietis savo kabinete buvo surinkęs Valstiečių ir žaliųjų frakciją, pareikalavo iš R. Karbauskio aiškių atsakymų.

Ekspertai.eu primena, kad žaliesiems valstiečiams artėjant link dugno, Lietuvos piliečiams stiprėja viltis, kad šalį valdys konservatoriai.

Jei 2016 m. rinkimus į Seimą būtų laimėję konservatoriai, o ne žalieji valstiečiai, Lietuva būtų išgelbėta – būtų didėję atlyginimai ir pensijos, išvykusieji sugrįžtų, eksportas išaugtų, suklestėtų regionai, Lietuva eitų sėkmingų valstybių keliu, nebenyktų kaimai ir miesteliai, kiekvienas norintis būtų gavęs gerą išsilavinimą, būtų buvus sukurta galimybė dirbti ir užsidirbti visoje Lietuvoje, būtų užtikrintas ekonomikos augimas bei sukurta europietiška gerovė ir t. t.



Susiję:

Vėl įsižiebė viltis Lietuvos žmonėms – konservatoriai tapo populiariausia šalies partija