26 metai Lietuvos genocido tarnyboje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-05-05 17:35:43, skaitė 2903, komentavo 0

26 metai Lietuvos genocido tarnyboje

Lietuvos nacionalinių interesų išdavystės "ekspertai" konservatoriai, kaip ir kitos JAV finansuojamos Lietuvos kolonizacijos priemonės, partijukės ir judėjimai, labai aktyviai vykdė JAV tarptautinių nusikalstamų korporacijų nurodymus valstybinio perversmo Ukrainoje scenarijuje, aktyviai dalyvavo ir dalyvauja nusikalstamame kare prieš Ukrainos tautą, kišasi į Ukrainos, Rusijos, Baltarusijos, Gruzijos, Moldovos ir kitų buvusių tarybinių šalių vidaus reikalus, vykdo Vašingtono nurodymu kitas nusikalstamas tarptautinės teisės požiūriu veikas, kurios, žinoma susilaukia grįžtamosios reakcijos iš JAV agresijų aukų pusės. Tačiau už konservatorių nusikalstamą veiklą užsienyje konservatoriai gauna nemažą pelną, pajamas, o nuostolius patiria visa Lietuva ir moka siaubingą kainą. Lietuvos ekonomikos katastrofiškas kritimas, masinė bedarbystė ir masinė emigracija, skurdas, depopuliacija, valstybės suvereniteto praradimas ir t.t. - tokia yra konservatorių ir kitų partijų veiklos Ukrainoje ir kitose tarybinėse respublikose kaina. 

Lietuvos nacionalinių interesų išdavikų "elitas" toliau vykdo Ukrainos ekonomikos naikinimo planą pagal nurodymus iš Vašingtono .

Lietuvos ekonomikos guru A.Kubilius neseniai gavo padėką iš JAV marionetės P. Porošenko, Ukrainos prezidento, už Ukrainos ekonomikai paruoštą Maršalo planą, kuris turi galutinai palaidoti Ukrainos ekonomiką ir suverenitetą, kaip tai tas pats veikėjas padarė su Lietuvos ekonomika 2008 metais. Lietuvai konservatoriai tokį planą vykdo jau 27 metai - A. Kubiliaus ir jo "ekspertų" gopstop "naktinė" reforma, už kurią jis vis dar nėra nuteistas, tik vienas iš epizodų grossplane : "Lietuvos genocidas - prioritetinis Lietuvos konservatorių Maršalo plano uždavinys".

Ukrainiečiams reikėtų žinoti savo laidotuvių scenarijų, kai jų ekonomikos imasi tokie nacionalinių ekonomikų kileriai a la A. Kubilius ir jo "Gopstop cosa nostra" šeima.

Štai ką šitie "gelbėtojai nuveikė Lietuvoje. Ukrainieti, tau to tikrai neverta išbandyti.

Ketvirčiui amžiaus prabėgus nuo sausio 13 tragedijos verta prisiminti tautos "didvyrius", kurie iš to gavo naudą, pasistatė pilis, surikiavo solidžias asmenines sąskaitas bankuose, parūpino riebias vietas prie lovio ne tik sau, bet ir visai savo skaitlingai giminei, todėl kasmet paaimanuoja apie "didvyrišką kovą" vardan tos ... pilies paežerėje, sąskaitos banke ir riebios vietelės prie lovio...

Jie 1990 metais sakė, kad lietuviai gyvens kaip Vakaruose, tik reikia sunaikinti liaudies tarybų valdžią, panaikinti liaudies kontrolę, valstybinį reguliavimą, paleisti sukčių laisvosios rinkos energiją ir bus jums Švedija kiekvienam. Ir sukčių gauja sunaikino liaudies valdžią. Tauta tylėjo ir laukė stebuklo. Švedija nepasirodė. Švedijos "socializmas" atsiuntė į Lietuvą savo bankus ir Telekomą, kurie apiplėšė tautą per nerealiai užkeltus paslaugų tarifus - todėl Švedijoje gera, o Lietuvoje Afrikos skurdo lygis. Pakaunės maištas, Abromavičiaus ir Bražuolės sprogdinimai, susidorojimai su kitaminčiais, žodžios laisvės uždraudimas, totalinė kontrolė ir sekimas, teisminiai susidorojimai su kitaminčiais, fizinis ir psichologinis teroras, visuotinė korupcija teisėsaugoje, žiniasklaidoje ir valstybės tarnyboje tapo "patriotų" veiklos skiriamuoju bruožu.

Jie sakė, kad reikia sugriauti nekonkurencingą produkciją gaminančias tarybines gamyklas, tautos 50 metų kurtą turtą leisti išvogti Soroso laisvosios rinkos sukčiams, sunaikinti visą ekonominę ir socialinę infrastruktūrą, kadangi visa tai yra "sovietinis" palikimas ir tarnauja tautai, o ne sukčiams, ir bus lietuviams laimė. Ir jie pedantiškai sunaikino viską, prie ko prisilietė - gamyklas, pramonę, atominę energetiką, jūrų laivyną, žemės ūkį, kolūkius ir tarybinius ūkius, kultūrą, švietimą, mokyklas, vaikų darželius, ambulatorijas, sanatorijas, bibliotekas, kultūros namus - visas darbo vietas, kur visi lietuviai turėjo darbą, pajamas, buvo laisvi, gerbiami, kartu dirbo, augino vaikus, leido laisvalaikį, planavo ateitį. Sugriautos Lietuvos tarybinio turto užteko, kad 2700 socialinių parazitų taptų milijonieriais, tačiau 3 mln lietuvių tapo beteisiais skurdžiais. Gavę valstybę iš Tarybų Sąjungos su 0 litų skolos, jie praskolino Lietuvą ir įstūmė visus lietuvius į skolas - dabar kiekvienas Lietuvos gyventojas jau yra skolingas Vakarų banksteriams apie 16000 Eur, o palūkanoms kiekvienas sumokės tik šiais metais po 208 Eur kiekvienas, mažas kūdikis ar senas į žvakę pučiantis senelis. Jie "kūrė" nepriklausančią tautai Lietuvą, veltui atidavė visą Marijos žemę ES ir NATO kolonizatoriams, žadėdami, kad rytoj bus gerai, tik reikia vergiškai dirbti už vergišką atlyginimą arba išmaldą-socialinę pašalpą. Švedija Lietuvoje vis tiek nepasirodė, tačiau daugelis vietinių sukčių nuskurdintų tautiečių buvo priversti masiškai keliauti į Švediją ir kitas Vakarų valstybes vergauti ekonominėje emigracijoje. 

2008 metais tie patys konservatoriai-liberalai-socdemai lietuviams žadėjo 100 000 darbo vietų, ekonominį pakilimą, socialinį teisingumą ir davė 326 000 bedarbių darbo biržoje ir 84 000 ekonominių emigrantų 2010 m., žadėjo mažinti būtiniausių prekių bei paslaugų kainas ir "naktinės" reformos metu jas pakėlė, ligoninėse/poliklinikose visos paslaugos tapo mokamos ir suklestėjo liberalūs Eskulapo tarnai. Kai lietuviams nuo šių reformų buvo nepakeliamai sunku, konservatoriai-ekonomikos "genijai" dar sumažino darbo užmokestį, socialines pašalpas arba atleido juos iš darbo, o bankininkai pakėlė palūkanų normas už paskolas ir atėmė lietuvių būstus dėl nesumokėtų palūkanų. Nei vienas parazitas lietuvių nepaklausė - gal jums sunku, gal jums reikia pagalbos, sumažinti kainas, palūkanas? Ne. 2009 m. sausio 16 d. išėjusius į taikią demonstraciją nepatenkintus dešiniųjų "reformomis" piliečius jie banaliai sušaudė ir užtampė po korumpuotus teismus. Kad mužikai net negalvotų, kad jie turi kažkokias teises.

Jie pasakė, parazitų valstybė neturi jokios atsakomybės, jokių pareigų prieš savo piliečius - piliečiai yra PATYS KALTI DĖL VISKO. Jie be lietuvių sutikimo įvedė Eurą ir dar kartą juos apiplėšė per siaubingai pakilusias kainas. Nei vienas politikas, valstybės tarnautojas,. teisėjas ar parsidavęs žurnaliūga lietuvių nepaklausė, ar jie gali mokėti tokias kainas? - Ekonomikos guru A. Kubiliaus nuomone, LIETUVIAI PRIVALO MOKĖTI PARAZITAMS TOKIĄ DUOKLĘ, KOKIĄ JIE NUSTATĖ. Šiandien jie stumia lietuvius į karą už jų šeimininkų iš JAV interesus ir sako, kad reikia būti patriotu, kovoti kare už JAV transnacionalinių korporacijų nešvaraus kruvino verslo interesus iki paskutinio lietuvio (ukrainiečio, latvio, esto, lenko ir t.t.) 

Jie visada save pristato kaip "komanda profesionalų". 1998 metais šitie "profesionalai" Lietuvoje padarė krizę, kurios metu valstybės BVP sumažėjo 2 proc. 2010 metais tie patys "profesionalai" BVP sugebėjo sumažinti net 22 proc. Lietuvi, tu tikrai nori pamatyti šių "profesionalų" ekonominį "stebuklą" - Lietuvos BVP minus 222 proc???

1990 metais jie lietuvius plėšė kaip banditai-"brigados", 2000-aisiais - jie plėšė tave kaip verslininkai, šiandien jie tave plėšia kaip "patriotai". Kiek tu už juos dar balsuosi? 

Kiekvienų rinkimų metu jie žada pagerinti santykius su Rusija, ir po kiekvienų rinkimų juos pablogina, kadangi JAV kolonija neturi teisės vykdyti savarankišką , naudingą tautai, atitinkančią nacionalinius interesus politiką.

Ukrainieti, saugokis A.Kubiliaus tipo veikėjų, tau dovanojančių Maršalo planus - tai tavo valstybės laidotuvių scenarijus.