Karšta šiandien laida gavosi "Mesto vstrečy"

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-04-27 18:57:54, skaitė 2897, komentavo 0

Karšta šiandien laida gavosi

Karšta šiandien laida gavosi "Mesto vstrečy". Diskusijos tema buvo Pergalės diena - rusams, tarybiniams žmonėms, padoriems, sveikiems žmonėms tai šventa tema, iš kurios tyčiotis nederėtų jau vien dėl to, kad didvyriai, kurie iškovojo, sukūrė neįsivaizduojamų kančių kaina, neregėto pasiaukojimo ir aukų kaina šią fantastišką Pergalę, jau nebegali atsakyti savo įžeidėjams. Kaip taisyklė, tyčiojasi iš šios didingos tarybinės liaudies ir tarybinės armijos pergalės dažniausiai visokie liberalūs išgamos, kurių tėvai, seneliai neretai buvo naciai, nacių kolaborantai, "mūsiškiai", pagarsėję savo nusikaltimais žmogiškumui tarybinių kareivių koncentracijos stovyklose arba prieš civilius gyventojus nacių laikinai okupuotose Tarybų Sąjungos teritorijose. Tik Rusijoje ir daugiau niekur kitur nepamatysi tokio piktnaudžiavimo žodžio laisve, kai Rusijos televizijoje išsigimėliai ukrobanderlogai ir lenkų, britų, vokiečių, jankių naciai taip atvirai tyčiotųsi iš šventų visai rusų tautai dalykų - "laisvose" Ukrainoje, Lenkijoje , Lietuvoje ar dar kitur tokios laidos iš viso yra neįmanomos, kadangi Ukrainoje vien tik už opozicinę nuomonę, kuria nesutinki su korumpuotos Kijevo chuntos, JAV marionetės, nuomone, žmonės nušaunami (Olesis Buzina), išmetami per langą iš devinto aukšto, sudeginami gyvi ir pan., o Lietuvoje klika nuolat rengia parodomuosius teisminio susidorojimo procesus su kitaminčiais. Tokia pati situacija yra visose JAV kolonijose - kalbėti galima tik tai, kas patinka korumpuotai valdžiai, ką leidžia JAV-NATO karo nusikaltėlių valstybių niekam neatsakinga valdžia. Televizijų pokalbių laidos tokiose kvazivalstybėse yra šlykščios iki koktumo, kadangi ten susirenka cirko artistai ir dėsto tik vieną , lojalią valdžiai nuomonę.
Tik Rusijoje yra žodžio laisvė , tačiau ukrobanderlogai ir kiti Vakarų liberalai-fašistai dažnai sau leidžia tokius išsigimėliškus, šventvagiškus pasisakymus apie Rusijos , TSRS istoriją, rusus, kitas tautas, tokius įžūlius, neregėtai ciniškus liberastinius "iš....." , kad net ypatingai kantrūs, tolerantiški rusai nebeišlaiko ir užvožia Vakarų išgamoms, visiškai pagrįstai ir teisingai užvožia, į snukį.
Šį kartą "pasikrovė" malkų lenkų išgama, liberastinis fašistėlis Tomašas. Tikėkimės, ir lenkas Koreiba su tuo nusenusiu kitų irgi greitai pasikraus. Banderlogas Kovtūnas jau gavo. Rusijoje net startavo akcija "Kiek kainuoja ateiti į studiją ir užvožti Kovtūnui?"
Lenko išgamos snukiadaužis nuo 18:00 min., tačiau visa laida taip pat įdomi. Po JAV įvykdytų "spalvotų" revoliucijų Vidurio ir Rytų Europos valstybėse, jankiai į valdžią pastatė ypatingai išsigimusius veikėjus, kurie turi užtikrinti JAV viešpatavimą už tai, kad JAV užtikrins vietinių niekšų teisinį imunitetą, todėl niekšai su ypatingu iškrypimu tyčiojasi iš tarybinių simbolių, didvyriškos istorijos, dviejų ir daugiau tarybinių žmonių kartų pasiaukojamo darbo, kurio rezultatus išvogė tie, kurie ir tyčiojasi iš žmonių. Kažkokie neįmanomo suvokti melo, niekšybės, cinizmo triumfo laikai, kai išgamos tyčiojasi iš padorių žmonių, nacių kolaborantai-karo nusikaltėliai tyčiojasi iš savo aukų, pralaimėję naciai iš nugalėtojų... Argumentacija prieš tokius Lietuvoje dažnai masinėse dezinformacijos priemonėse vartojamus išpuolius kaip Stalinas=Hitleris, TSRS=nacistinė Vokietija, tarybų valdžia=nacių režimas ir Osvencimo prižiūrėtojas=tarybinis karys yra pakankamai gera ir būtina ją apsiginkluoti artėjant Pergalės dienos minėjimui - pralaimėjusieji niekaip negali susitaikyti su pralaimėjimu ir meluoja, šmeižia, vagia , klastoja nuolat. Priešą reikia pažinti.
Istorija nėra mokytoja, tačiau už neišmoktas pamokas baudžia labai griežtai.

http://www.ntv.ru/peredacha/Mesto_vstrechi/m52562/o441678/video/