Visur vienos ir tos pačios tuštybės: propaganda kur dairais

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2017-03-22 11:02:06, skaitė 2464, komentavo 0

Visur vienos ir tos pačios tuštybės: propaganda kur dairais

Kiekvieną dieną matau propagandą visur, tiek režimo, tiek propagandinėje "nesisteminėje" žiniasklaidoje.

Štai straipsnių pavadinimai: "Turkai sulygino Merkel su Hitleriu, pažadėjo nuturkinti Vokietiją ir užversti ją pabėgėliais" rašo LDiena. Tačiau II-ojo Pasaulinio karo metu Turkija rėmė Hitlerį.

"Konservatoriai griežtina televizijos programų cenzūrą, siekiant mažinti rusiškų programų skaičių." Kaip žinome, Konservatoriai Seime turi mažiauiai balsų, o už TV propgramų cenzūrą atsakingos visos partijos, ne konservatoriai.

"Seimo narės Dovilės Šakalienės pranešimas: „Lygias teises geroms naujienoms“ Straipnis susideda iš Seimo narės Šakalienės pareiškimo - siūlymo ir kito pareiškimo - siūlymo atsiėmimo. Plepalų lygis. Straipnis net ne straipnis.

"Seimas apgynė Petrą Gražulį nuo prokurorų neleisdamas jo patraukti baudžiamojon atsakomybėn." Informacijos ir komunikacijos departamento Spaudos biuro pranešimas, kuris absoliučiia neturi jokios viusomeninės reikšmės.

"Filmas, kuris Lietuvai tampa dar aktualesnis" Autorius: ekspertai.eu (Iš Algimanto Matulevičiaus knygos „Valstybės valdymo užkulisiai“). A. Matulevius yra toks pats "sisteminis" kaip ir visi. Klaidinanti reklama.

"Donaldas Trampas: Vokietija gerokai skolinga NATO ir JAV" Infa.lt skelbia kiekvieną JAV prezidento Trampo žodį, kurie yra masių mulkinimas.

"Šiuolaikinio "ur-fašizmo"-liberalizmo schema, kurioje mes gyvename jau 27 metai, artėja link savo dėsningo finalo - fašizmo" skelbia Socialistinis Liaudies Frontas, nors mes jau 27 metus gyvename fašizme.

"Būdamas 101 metų amžiaus Jungtinėse Valstijose mirė Deividas Rokfeleris" Infa.lt praneša tą patį, ką ir visos pasaulio naujienų agentūros. Apie Rokfelerio nusikaltimus nė žodžio.

"Nepriklausomybės Atkūrimo Akto signataras, saugumo politikos ekspertas Audrius Butkevičius komentuoja svarbiausias praėjusios savaitės pasaulio politikos aktualijas ir vyravusias tendencijas specialiai „Respublikai“.Deja, A. Butkevičius "nepriklausomybės" neatkūrė, jis yra "spalvotojų revoliucijų" ekspertas, pasaulio įvykius pateikia iškreiptu realybės suvokimu.

Toliau daug straipsnių apie "blogietį" Vytautą Landsbergį, nors jis Aukščiausiops Tarybos pirmininku buvo išrinktas demokratiniu būdu pačių Sąjūdžio narų būsimų Signatarų. Rašoma apie Kėviša, Brazauskienę, Pakso nušalinimą ir t.t.

Taigi, visur vienos ir tos pačios tuštybės.