Badaujantis liberalas sukritikavo raginimą visas puses Ukrainoje „nutraukti ugnį“

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/badauj... 2017-02-01 08:46:07, skaitė 2430, komentavo 0

Badaujantis liberalas sukritikavo raginimą visas puses Ukrainoje „nutraukti ugnį“


P. Auštrevičius. Nuotr. facebook.com

Badaujantis liberalas Petras Auštrevičius sukritikavo Užsienio reikalų viceministrą Darių Skusevičių, kurie teigia, kad „nėra alternatyvų Minsko susitarimams, todėl konfliktas turi būti sprendžiamas taikiu keliu“.

Pasak Lietuvos interesus Europos Parlamente atstovaujančio P. Auštrevičiaus, „kuomet žūsta ir yra apšaudomi Ukrainos kariai ir civiliai, Ukrainai reikalinga reali parama, o ne raginimai „nutraukti ugnį“.

„Gal susimaišėt, pakvietėt ne tą ambasadorių?! Mažų mažiausiai keista skaityti UR viceministro Skusevičiaus raginimą „visas puses nutraukti ugnį“. Ant kieno propagandinio malūno pilate vandenį, ponai?“, - socialiniuose tinkluose klausia badaujantis liberalas.

Kurlianskio žiniasklaidos tinklo žurnalistas Tomas Dapkus taip pat stebisi siūlymu siekti taikos ir pritaria badaujančio liberalo nuomonui.

„Lino Linkevičiaus Užsienio reikalų ministerija (URM) prisijungė prie Rusijos propagandos ir ragina Ukrainą nebesipriešinti Rusijos agresijai. Tik taip galima interpretuoti naują URM pareiškimą, kad „paragino abi puses nutraukti ugnį“, pasikvietę Ukrainos ambasadorių. Beje, Rusijos ambasadorius nebuvo kviečiamas. Taip reagavo į Rusijos ir jos remiamų teroristų puolimą, Ukrainos miestų apšaudymą. Akivaizdu, kad ir Sausio 13 socialdemokratai L. Linkevičius ir jo viceministras Darius Skusevičius būtų liepę atsitraukti nuo Seimo ir neaskaluoti Kremliaus reakcijos.

Vienas gėdingiausių ministro veiklos epizodų. Pridėjus Gruzijos karininko neseną sulaikymą Rusijos prašymu, tai tampa neraminančia tendencija. Nesinorėtų tikėti, kad ir Prezidentė taip galvoja“, - viliasi T. Dapkus.

Susiję:

Pastaraisiais metais Ukraina padarė daug įspūdingų pokyčių, tačiau negalima sustoti pusiaukelėje   

Badaujantis europarlamentaras P. Auštrevičius kreipėsi į tautą