Trampas pradeda kovą su vakcinų pramone paverčiančia vaikus autistais

Autorius: Sarmatas.lt Šaltinis: http://www.sarmatas.lt/01/tram... 2017-01-31 08:39:00, skaitė 2479, komentavo 0

Trampas pradeda kovą su vakcinų pramone paverčiančia vaikus autistais

Trampas pradeda kovą su vakcinų pramone paverčiančia vaikus autistaisPrieš keletą metų Donaldas Trampas (Donald Trump) buvo pareiškęs: Jeigu aš būčiau prezidentu, aš reikalaučiau teisingų vakcinų ir neleisčiau masinės vakcinacijos, kuri iššaukia vaikų autizmą.

Stulbinančioje naujoje ataskaitoje tvirtinama, jog praėjus tik keletui valandų po to, kai prezidentas Donaldas Trampas ir FTB direktorius Džeimsas Komėjus (James Komey) „šiltai apsikabino“ Baltuosiuose rūmuose iš vakaro, anksti ryte FTB agentai surengė masinį reidą į Ligų kontrolės ir prevencijos Centro (CDC) štabo būstinę Atlantoje, lydint mokslininkui-gydytojui Viljamui Tompsonui (William Thompson), kuris laikomas vienu grėsmingiausių vyriausybės demaskuotoju Jungtinėse Valstijose ir yra žinomas savo darbais demaskuojant vakcinas sukeliančias autizmą (autizmas).

Pasak šios ataskaitos (ir kaip mes jau anksčiau pranešėme), beveik prieš dvi savaites prezidentas Trampas paskyrė judėjimo prieš vakcinas aktyvistą Roberta F. Kennedį – jaunesnįjį, Tikslinės grupės pagal vakcinų saugumą (Chairman of the Golden Vaccine Safety Task Force) pirmininku.

Triuškinantis Roberto F. Kennedžio manifestas pavadinimu „Gyvsidabris ir Vakcinos“ šokiravo liberalųjį Amerikos elitą, kuris dešimtmečių eigoj kryptingai nuodijo milijonus vaikų.

Tuo pat metu, 1986 metais, prezidentas Klintonas pasirašė įstatymą, vadinamą National Childhood Vaccine Injury Act of 1986, kuris panaikina bet kokią farmacijos gamintojų atsakomybę už jų produkcijos vartojimo pasekmes.

Beveik iškart po to, kai prezidentas Trampas paskyrė Robertą F. Kennedį-jaunesnįjį šios tikslinės grupės vadovu, jis paprašė Sally Yates prisiimti teisingumo Departamento (DOJ) Generalinio prokuroro pareigas nuo sausio 20, kai jis atėjo į valdžią. Sally Yates pasiūlymą priėmė ir iškart išvyko į savo gimtąjį miestą Atlantą, į Didžiojo žiuri sesiją.

Vykdanti Generalinio prokuroro pareigas Sally Yates susipažino su Trampu jos bendradarbiavimo su tarptautiniu teisės gigantu King & Spalding metu, kuris, savo ruožtu, 2014 metų birželį sudarė partnerystės sutartį pavadintą Sveikatos apsauga ir mokslas apie gyvybę (Health Care and Life Sciences), su Trampo organizacija ir gloabalia privačia juridine firma Jones Day, kas įvyko praėjus viso tik 3 mėnesiams po to, kai Trampas publikavo Twitteryje seriją mįslingų įspėjimų apie vakcinas, kuriuose sakoma:

„Jeigu aš būčiau prezidentu, aš reikalaučiau teisingų vakcinų ir neleisčiau masinių skiepų, kurie iššaukia vaikų autizmą“.

„Sveikas vaikas eina pas gydytoją, būna pripompuotas daugybe vakcinų, pradeda blogai jaustis ir gauna pakitimus – autizmą. Tokių atvejų daug!“.

Ir praėjus trims mėnesiams po to, kai buvo sudaryta partnerystė tarp King & Spalding su Jones Day Health Care and Life Sciences, pažymima ataskaitoje, Trampas parašė:

„Aš gavau įrodymus jog buvau teisus masinių skiepų atžvilgiu – gydytojai melavo. Reikia išsaugoti mūsų vaikus ir jų ateitį“.

Kalbant apie Trampo pareiškimą, jog „jis gavo įrodymus“ apie vakcinas ta prasme, kad jos susijusios su autizmu, – 2014-ųjų rugsėjį jis gavo juos dėka partnerystės King&Spalding su Jones Day Health Care and Life Sciences, kuri pristatė visuomenei ir ėmėsi ginti CDC informatorių daktarą Viljamą Tompsoną dar mėnesį prieš tai.

Daktaras Tompsonas pranešė Trampo advokatams, jog jis dirbo ties „skaičių falsifikavimu“, kad galima būtų sumažinti juodų vaikų skaičių, kurie nukentėjo nuo tam tikro vakcinos tipo, papasakojęs, kad CDC atliko tyrimo aferą fundamentalių tyrimų manipuliacijos atžvilgiu, kurie parodė koreliaciją tarp tymų, kiaulytės, raudonukės (MMR) ir autizmo atsiradimo.

Taip pat jis atrado slaptus dokumentus, gautus kontrabandos keliu iš CDC, kuriuose parodyta, kaip jie griovė visus įrodymus, patvirtinančius vakcinos ryšį su autizmu. 2015-ųjų pradžioje buvo pranešta, kad Obamos administracija suteikė jam apsaugą, tačiau to įrodymų nėra.

Įtarimas, kad Daktaras Tompsonas nebuvo po Obamos administracijos apsaugos skydu, paaiškinamas šioje ataskaitoje tuo, jog tiesiogiai prieš 2016 metų JAV prezidento rinkimus, kurie atvedė į valdžią Donaldą Trampą, CDC direktorius dr Tomas Friedenas, užblokavo daktarui Tompsonui galimybę duoti parodymus mokslinės aferos atžvilgiu, o taip pat tai, jog vyriausioji CDC pareigūnų grandis sunaikino kritinių vakcinų saugumo tyrimų įrodymus, priežastinio ryšio tarp tarp vaikų vakcinų ir autizmo atžvilgiu.

Iškart priėmęs pareigas, sausio 20 dieną, pažymima ataskaitoje, prezidentas Trampas atleido dr. Tomą Friedeną ir paskyrė kontradmirolą, daktarę Anne Schuchat, CDC vadove. Ji ir daktaras Tompsonas buvo vieninteliai liudininkai, pristatyti generalinei prokurorei Sally Yates šeštadieninėje (sausio 21) slaptoje Didžiojo žiuri sesijoje Atlantoje.

Esant masinio reido faktui, kurį įvykdė FTB į CDC štabo būstinę prieš keletą valandų (3:00 ryto JAV Rytų pakrantės laiku), tęsiama ataskaitoje, tampa akivaizdu, jog Didžiojo žiuri svarstymo rezultate, vykdanti generalinio prokuroro pareigas Sally Yates turėjo galimybę parūpinti orderį tam, kad tai įvyktų, nors šios ataskaitos skyrius šia tema griežčiau įslaptintas , nei ši bendra ataskaitą, kurią CBR leidžia minėti.

Ši ataskaita teikia išvadą, turint omenyje informaciją iš Sveikatos apsaugos Ministerijos šiuo klausimu, kurią mes anksčiau jau reziumavome, pateikdama:

Išrinktojo prezidento Donaldo Trampo požiūris vaikų vakcinų ir autizmo ryšio atžvilgiu seniai žinomas, pavyzdžiui, kai jis 2016 gegužę pareiškė savo interviu CNN:

„Autizmas tapo epidemija… Todėl, kad jūs imate vaiką, ir aš tą mačiau, ir aš tą mačiau, rūpinausi savo vaikais ilgą laiko tarpą, dviejų ar trijų metų laiko tarpą, bet jūs imate tą mažą gražų vaiką ir pripompuojate – aš turiu omenyje, tai atrodo taip pat, kaip pripompuoja arklį, o ne vaiką, ir mes turėjome daug tokių atvejų, net tų žmonių tarpe, kurie dirba man, kaip tik prieš keletą dienų, dviejų – dviejų su puse metų vaikelis nuėjo gauti savo vakciną ir sugrįžo, o po savaitės jam prasidėjo siaubinga karštinė, jis tapai labai, labai ligotu, o dabar kenčia nuo autizmo…. Aš už skiepus, tačiau juos reikia daryti kur kas didesnio laiko periodo tarpais, tokiais kiekiais, bet tik mažais skyriais. Aš manau, jog jūs turėsite – aš manau, jūs pamatysite didelę įtaką autizmui“.

Plinta gandai, jog jauniausiam Donaldo Trampo vaikui, Beronui (Barron), nustatyta autizmo diagnozė iškart po skiepų 2013-ųjų pabaigoje. Kaip bebūtų, jo žmona Melanija jau pažadėjo paduoti į teismą tuos, kas daro tokius pareiškimus.

nuo sarmatas.lt redakcijos:
Mes negalėjome patikrinti absoliučiai visų, šio straipsnio teiginių, tačiau daugelis iš jų atitinka tikrovę, tame tarpe ir JAV prezidento Donaldo Trampo pasisakymai „Twitter“ socialiniame tinkle, kuriuos susiradome patys.

parengta pagal kramola.info medžiagą