Putinas flirtuoja su Trampu, Trampas flirtuoja su Putinu, pasaulis visą tai stebi ir nežino ką pasakyti

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/putina... 2017-01-04 12:34:10, skaitė 3225, komentavo 0

Putinas flirtuoja su Trampu, Trampas flirtuoja su Putinu, pasaulis visą tai stebi ir nežino ką pasakyti

 

Putinas flirtuoja su Trampu, Trampas flirtuoja su Putinu, pasaulis visą tai stebi ir nežino ką pasakyti, teigia Kurlianskio žiniasklaidos tinklo televizija „Info TV“.

Jūsų dėmesiui šios televizijos interviu „Kas sieja D. Trampą ir V. Putiną“ su Hudsono instituto analitiku Mariumi Laurinavičiumi.

Kartais pasitaiko tokio lygio interviu, kurių nebūtina komentuoti, juos tiesiog reikia išklausyti nuo pradžių iki galo, kad būtų galima suprasti, kaip ypatingai neramiai jaučiasi Lietuvos teritoriją kontroliuojanti nebaudžiama kriminalinė grupuotė ir ją aptarnaujantis personalas.

Malonu pažymėti, kad interviu metu buvo užsiminta ir apie ekspertai.eu.

Todėl ekspertai.eu dar kartą nori priminti palinkėjimą, kurį linkėjo per naujuosius metus: „Lietuvoje paskutiniu metu ypač dažnai niekinamai pasisakoma prieš permainas Jungtinėse Amerikos Valstijose, tiesiog kibirais ir balėjomis iš lietuviškos valstybinės nepriklausomos žiniasklaidos ir oficialių politikų bei politikos mokslininkų pilasi melo, paniekos ir dezinformacijos srutos, nuleiskime jas į kanalizaciją ir palinkėkime sėkmės naujajam JAV prezidentui“.

Smagaus žiūrėjimo ir klausymo, tai tikrai stipru.