Ko išsigando liberastų sąjūdžio kandidatė į Seimą Brigita Gaitanži?

Autorius: Tikroji Kairė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-11-02 21:23:06, skaitė 8159, komentavo 0

Ko išsigando liberastų sąjūdžio kandidatė į Seimą Brigita Gaitanži?


2015-ųjų kovo 11. Tarp Rašytojų sąjungos pirmininko ir Vilniaus mero

Lietuvos respublika yra laisva nepriklausoma demokratinė vakarietiška klęstinti šalis. Čia paslaugi teisėsauga kiekvienam piliečiui užtikrina teisę turėti savo nuomonę ir ją laisvai reikšti, o Lietuvos piliečiai aktyviai ja naudojasi.

Tūlas, save kovotoju prieš propagandą įsivaizduojantis Ričardas Savukynas jau porą metų koordinuoja ypač agresyvią ir atgrąsią „pogrindininkų“ grupę socialiniame „Feisbuko“ tinkle – maskuojančiu pavadinimu „Jorkšyrų elfai“. Jos nariai nepaisydami jokių teisinių ir moralinių normų persekioja kitokią nuomonę negu jie turinčius Lietuvos piliečius, neteisėtai renka apie juos informaciją, skundžia „už netinkamą ideologiją“ darbovietėms, mokslo įstaigoms, šantažuoja jų šeimas ir artimuosius.

Tokių virtualybėje siautėjančių „patriotų“ nebaudžiamumas, sukuria iliuzija, kad „visa Lietuva“ su jais.


Trispalvis Kukluksklanas laukia-nesulaukia rusų

Štai pavyzdžiui, Lietuvos liberalų sąjūdžio kandidatė į Seimą Brigita Gaitanži, drąsiai, atvirai, nesislėpdama vidury baltos dienos mokslininkų protesto mitingo metu vidury Vilniaus, buvusioje Černiachovskio, o dabar Vinco Kudirkos aikštėje į „PBK“ televizijos žurnalistės mikrofoną dainuoja dainą iš trijų žodžių, kurie iš ukrainiečių kalbos verčiasi kaip „lia“, „Putinas“ ir „bybys“.

Dainuoja sau ir vargo nemato – laisvė gi ir demokratija.

Maža to, išdidžiai giriasi socialiniame „Feisbuko“ tinkle savo „solo“ rusiškai televizijai:


Ak, ta saldi šlovės akimirka!

Bet štai, pasikeičia mėnulio fazė, stoja Vėlinės ir Brigita Gaitanži staiga ištrina savo paskyrą socialiniame „Feisbuko“ tinkle. Jos vyras – Konstantin Gaitanži, „Jorkšyrų elfų“ aktyvistas, stovėjęs šalia dainuojančios Brigitos ir pasak jos pačios, rodęs žurnalistei kumštį – puola bėgti į policiją, prašydamas, kad šioji kokiu nors būdu pašalintų „PBK“ televizijos videoreportažą su jo dainuojančia žmona.

Maža to, vargšai Gaitanži netikėtai pasijuto smerkiami, persekiojami, jiems ėmė rodytis, kad iš jų tyčiojasi, jiems grąsinama, gal netgi susidorojimu!


Va tai tau, tokia smagi dainelė, o tauta nesusižavėjo...


Siawbas siawbas - rusai puola!


"Jų daug", bet policija mus išgelbės...

Kas nutiko?

Kokiu būdu, du kraštutinio liberazmo atstovai, aršiai palaikantys Ukrainos perversmininkų chuntą, reikalaujantys legalizuoti narkotikus, gulantys kryžiumi už pederastus ir kitus iškrypėlius, besibičiuliaujantys su buvusiu teisingumo ministru ir dabartiniu Vilniaus meru R. Šimašiumi, poetu-vertėju Lietuvos rašytojų sąjungos pirmininku A.A. Jonynu bei visa progresyviąja Lietuvos visuomenės „grietinėle“, staiga pasijuto tokie nesaugūs, tokioje provakarietiškoje, NATO‘istinėje ir rusofobiškoje šalyje, kaip Lietuvos respublika?


Rinkiminė agitacija iš narkotikų lobistų ir narkopropagandos tinklapio mka.lt


Vaikteisistė + sodomitė = liberalė

Tik įsivaizduokime, kas būtų, jei Brigita kartu su kitais liberastais sėdėtų Seimo nario kėdėje: vieną dieną iš tribūnos ji šauktų: „Vatnikai – raus iš Lietuvos! Putiną – į Hagos tribunolą! Kiekvienas narkomanas turi teisę į nemokamą dozę! Pedofilija – tai ne iškrypimas, o normali seksualinė orientacija!“, o kitą dieną, jau bėgtų trinti iš interneto visų savo pasisakymų pėdsakų, o jos vyras – lakstytų tarp policijos, STT ir VSD, maldaudamas kelti bylas tiems, kas juokiasi iš jo žmonos ir dalinasi šiosios viešais pareiškimais.

Beje, o kuo gi užsiima jau antrą kartą minimas Konstantin Gaitanži be to, kad yra kandidatės į Seimą sutuoktinis? Jis laiko save dailininku. Šiuo metu jam yra užėjęs psichodelizmo laikotarpis – matyt, tai jo požiūrio į būtinybę malšinti stresą narkotikais, pasekmė (ko jis pats, kaip teigia, asmeniškai neva nepraktikuoja).

Bet kuriuo atveju, tokiam jo liberalistiniam požiūriui į narkokultūrą pritaria ir Vilniaus dailės akademija, kurioje K. Gaitanži dirba lektoriumi.

Kaip ir Lietuvos šaulių sąjunga. Šauliams, be abejo, imponuoja po miškus su ginklais lakstantys ir stresą narkotikais malšinantys kariūnai – tokiems tikrai nebaisūs jokie priešai, nei Putino rusai, nei Kadyrovo čečėnai. Ko nesustabdys vokiški „Bokseriai“, tą negyvai užhipnopsichodelins gerai užsiturbinę Lietuvos patriotai.


Jie nori automatinius ginklus laikyti namuose. Dėl visa ko

Tiesa, kaip sako psichotropinių medžiagų poveikį žmonėms tiriantys mokslininkai – vienas iš šalutinių poveikių yra aštrus paranojos, nesaugumo ir persekiojimo jausmas, savo reikšmės pervertinimas, įkyrus ir asocialus elgesys.

Tikriausiai, tai ir paaiškina, ne tik sutuoktinių Gaitanžių reakciją į jų didvyrišką poelgį aptarinėjančius laisvos Lietuvos laisvus internautus, bet ir visos liberastiškai konservatinės terpės spazmus, nuvilnijusius per delfistinių-lietrytinių ir kitokių „Grybauskaitės elfų“ gretas.

Aš nuoširdžiai palinkėčiau jiems visiems ramybės, tik deja, rusofobai vis tiek jos nepatirs, kol vos už 800 kilometrų nuo Vilniaus savo šviesą visam pasauliui dalins akinančios Kremliaus žvaigždės.

Tikroji Kairė