Apie IV reicho „Steadfast Defender“ mokymus

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-07 20:57:00, skaitė 815, komentavo 8

Apie IV reicho „Steadfast Defender“ mokymus

Natovcai sako, kad tai mokymai, bet žinant, kad vakaroidiniai fašistai naudoja dvejemintę, puikiai aprašytą Dž.Orvelo „1984“, tai iš tikrųjų pasiruošimas karui.

Keturis mėnesius truksiančios NATO pratybos, kuriose dalyvauja aljanso kariuomenė ir JAV’ų banditų ginkluotosios pajėgos, turėtų baigtis 2024 metų gegužės 31 dieną. Šie manevrai vyksta arti sienų su Baltarusija ir Rusija. Jose dalyvauja daugiau nei 90 tūkstančių karių ir tūkstančiai karinės technikos vienetų.

Pastebėtina, kad šios pajėgos buvo išvestos į kovinio naudojimo sritis.

Be to, NATO brėžia savo „raudonąsias linijas“ ir neslepia, kad ruošiasi ginkluotam konfliktui su Rusijos Federacija ir Baltarusijos Respublika. Taip pat žinoma, kad didžioji dalis karinių dalinių liks taip vadinamame „NATO rytiniame flange“ ir ten įsikurs nuolat. Aišku, šie vojakos liks ir pribaltikoje, kurioje jiems sudarytos šiltnamio sąlygos. Savaime suprantana, vietinių čiabuvių sąskaita.

Be to, kai kurie IV reicho vadovai pareiškė esantys pasirengę ir net ketinantys siųsti savo ginkluotąsias pajėgas į okrainą. Tai akivaizdžiai naujas augančios įtampos etapas – precedento neturintis ir reikalaujantis ypatingo dėmesio bei reakcijos.

Be to, tos „raudonosios linijos“, apie kurias anksčiau kalbėjo Rusijos vadovybė, dabar atrodo mažų mažiausiai nerimtai.

Taigi de facto IV reicho kariškiai jau yra okrainoje, SKO zonoje.

Tuo pat metu, potenciali NATO ataka prieš Rusiją, gali apimti operacijas ore-žemėje, aviacijos erdvėje ir ore-jūra – pagal „visaapimančio smūgio“ koncepciją.

Be to, aš manau, kad NATO aviacija čia atliks svarbų vaidmenį.

Atkreipiu jūsų dėmesį oro tanklaivių (degalų gabentojų) ir taktinių orlaivių mokymą degalų papildymui skrydžio metu, nes okrainos aerodromai nėra pasirengę visapusiškai remti NATO aviacijos.

Savo ruožtu Rusijos gynybos ministerija pradėjo pratybas su raketų junginiais, siekdama padidinti nestrateginių branduolinių pajėgų parengtį.

Taigi, bręsta rimti dalykai, o litukrijos valdžia stumia čiabuvius į karo mėsmalę. Aišku, jų pačių pritarimu. Visai kaip Dž.Orvelo knygos motyvais.