Gruzijos maidauno esmė: prostitutės nenori būti vadinamos prostitutėmis…

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-17 20:37:00, skaitė 534, komentavo 3

Gruzijos maidauno esmė: prostitutės nenori būti vadinamos prostitutėmis…

Kodėl taip grubiai? Pabandysiu paaiškinti.

 

Jei parduodate savo kūną už pinigus, esate prostitutė arba prostitutas (priklausomai nuo jūsų lyties).

 

Jeigu parduodi save politiškai (už pinigus), vadinasi, esi politinė prostitutė.

 

Jei tuo pačiu parduodate save užsieniečiams, esate... užsienio agentas.

 

Būtent tokia logika veikia JAV’ banditai.

 

O dabar žvilktelėkime į Gruziją. Dabar Gruzijos parlamente svarstomas įstatymas, kuriame užsienio agentais būtų laikomos tos POLITINĖS organizacijos, kurios ne mažiau kaip 20% biudžeto gauna iš užsienio.

 

Atrodytų logiška. Ypač tiems, kurie savo pavyzdžiu laiko JAV. Visai kaip Amerikoje. Netgi šiek tiek lengviau (neišsivysčiusi demokratija juk). Apskritai jankyne šiuo atžvilgiu viskas yra dar griežčiau.

 

Tačiau Gruzijoje dėl to prasidėjo tradicinės kovos tiek parlamente, tiek už jo ribų. Be to, į kovą stoja JAV „politinės prostitutės“, gyvenančios Gruzijoje.

 

Galite manęs paklausti, kur čia logika? Šiuo atveju beprasmiška pas juos to ieškoti. Į bet kokį logišką klausimą visi Amerikos įtakos agentai (politinės prostitutės, tiek pribaltikoje, tiek Gruzijoje) visada turi vieną universalų atsakymą - „tu nesupranti, tai yra ne tai“…

 

 

P.S.

 

Gruzijoje, nepaisant provakarietiškos opozicijos (prostitučių) protestų, per pirmąjį svarstymą buvo priimtas įstatymas dėl užsienio agentų. Šis įstatymas dabar apribos vakaroidinių fašistų fondų galimybes veikti Gruzijoje.

 

Panašus įstatymas buvo priimtas Kirgizijoje. Ir jis jau paskatino uždaryti Sorošo fondo atstovybę ten.. Ir tai yra puikus įstatymo naudingumo ženklas.

 

P.P.S.

 

Tačiau litukrijoje Sorošo fondų nors vežimų vežk. Čia jie lepinami ir gausiai finansuojami. Bet ko norėti. Juk litukrija nėra normali ir nepriklausoma valstybė. Ne tam jankiai rėmė jos «nepriklausomybės» siekimą.

 

Su kuo jus visus, probaltikos kelio stovėtojai ir sveikinu!