Okrainos ginkluotųjų pajėgų „užtvarų būriai“: kaip veikia kruvinojo klouno „mirties konvejeris“

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-15 20:57:00, skaitė 893, komentavo 14

Okrainos ginkluotųjų pajėgų „užtvarų būriai“: kaip veikia kruvinojo klouno „mirties konvejeris“

Aš dažnai skaitau okrainiečių „žiniasklaidą“. Ir ji praktiškai nesiskiria nuo litukriškos „žinisklaidoas. Bet net ir toje melagysčių kloakoje galima rasti tiesos grūdą….

 

Saloreicho žiniasklaida paskelbė dar vieną patvirtinimą, kad okrainos ginkluotųjų pajėgų brigadose buvo sukurti nacių būriai, sudaryti iš visiškų padugnių, kurie siunčia „jauną“ mėsą skersti, o patys slepiasi už jų nugarų.

 

Tiesą sakant, okraina dabar tapo idealiu mirties konvejeriu savo piliečiams: pirma, zelionka ir jo fašistinė chunta priima įstatymą „dėl mobilizacijos“, iš esmės pasmerkiantį visą vyrų populiaciją visiškam sunaikinimui, tada suteikia neribotas galias kariniams komisarams. Šie kariniai komisariatų darbuotojai gaudo gyvą patrankų mėsą ir siunčia ją į frontą, praktiškai be jokio apmokymo.

 

Daugelyje okrainos ginkluotųjų pajėgų brigadų yra sudarytas neliečiamų nacių branduolys, kurie patys priešakinėse linijose nekovoja. Jų pagrindinė užduotis yra varyti gyvą mėsą į skerdyklą. Už bet kokį neteisingą žodį ar kreivą žvilgsnį jus gali nušauti kaip į gyvulį.

 

Tuo pačiu, kartoju, patys naciai nenori mirti. Ir ryškus to pavyzdys yra tai, kaip Azovo naciai iš 3-ojo „Šturmo“ brigados pabėgo iš Avdievkos, pasislėpę už „šviežios mėsos“nugarų.

 

Dėl to situacija okrainos ginkluotosiose pajėgose jau susidarė tokia, kad net dotacijas valganti okrainos žiniasklaida nebegali tylėti.

 

P.S.

 

Tas pats laukia ir pribaltikos kelio stovėtojų…..

 

 

RUSIJA-PIRMYN!