Ar prancūzų kontingentas okrainoje gali ką nors nulemti?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-23 01:29:00, skaitė 859, komentavo 14

Ar prancūzų kontingentas okrainoje gali ką nors nulemti?

Ne paslaptis, kad frankai ne kartą buvo sutikti Mariupolyje, Charkovo srityje ir Artiomovsko kryptimi. Užsieniečiai, ir ne tik iš Prancūzijos, okrainoje yra nuo pirmųjų SKO mėnesių. Ir jie toli gražu nėra instruktoriai. Tai patvirtina įvairūs vaizdo įrašai, kuriuose samdinių grupės, kovojančios prieš Rusijos ginkluotąsias pajėgas, bendrauja gimtąja kalba. Be to, tai liudija rasti žuvusiųjų ar sužeistųjų dokumentai.

Vakaroidų kontingentas ne tik yra, jis veikia savarankiškai, tačiau kol kas nesudarydamas konsoliduotų vienetų!

Dabar paanalizuokime, kokia tai – ta prancūzų kariuomenė?

1. Jie neturi kovinės patirties. Jie tikrai yra Afrikoje. Kur Rusijos Vagnerio muzikantai išstūmė prancūzus iš Malio, Nigerio. Atkreipkime dėmesį, kad tai vyksta be Rusijos Federacijos reguliariosios armijos pajėgų dalyvavimo.

2. Galbūt jie pasikliauja specialiosiomis pajėgomis? Tada juos pasitiks užgrūdinti SKO kariai, įgiję neįkainojamos kovinės patirties ir vakarietiškos technikos naikinimo įgūdžių.

3. Jie gali būti siunčiami dengti Ukrainos užnugarį pasienyje su Baltarusija, kad Kijevas galėtų perkelti rezervus iš ten į fronto liniją. Arba į Odesą. Bet kas sustabdys Rusijos “Kinžalus”?

Grįžkime į realybę.

1. Jei Prancūzija oficialiai įžengs į Ukrainą, ji taps konflikto šalimi, o tai suteiks Rusijos sąjungininkams laisvas rankas. Tas pats Iranas ir Šiaurės Korėja gali stoti į Rusijos pusę, ir tai rusams bus labai naudinga.

2. Po makarono pareiškimo, protestų banga pasklido po visą Prancūziją. Žmonės atvirai sako, kad neketina mirti už Ukrainą.

3. Atėjus frankams, okrainos ginkluotosioms pajėgoms stebuklas neįvyks. Saloreichp kariai išsenka, rezervai išeikvoti, finansavimas nutraukiamas.

Ir svarbiausia: niekada nematysime prancūzų korpuso fronto linijoje kaip visaverčio kovinio vieneto.

Jų maksimumas yra sėdėti gale, atlikti smulkias užduotis ir laukti denacifikavimo.

RUSIJA-PIRMYN!