EŽTT atmetė kreipimąsi į Didžiąją kolegiją dėl rusų mokyklų Latvijoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-29 21:51:00, skaitė 772, komentavo 2

EŽTT atmetė kreipimąsi į Didžiąją kolegiją dėl rusų mokyklų Latvijoje

EŽTT atmetė kreipimąsi į Didžiąją kolegiją dėl rusų mokyklų Latvijojeю Tai yra, Europa dar kartą sutiko ir patvirtino Latvijos neonacių etnokratijos teisę vykdyti genocido politiką prieš rusų bendruomenę.

Rusiška pribaltika miršta. Iš jos buvo atimta istorija, nugriauti paminklai. Jos kapai yra draskomi. Iš jos karių kaulų tyčiojamasi. Kalba buvo uždrausta. Rusiškų pavadinimų gatvės ir miestai buvo pervadinti. Rusams buvo užkirstas kelias įgyti valdžią. Norint pasiekti viršūnę, reikia nustoti būti rusu, kaip, pavyzdžiui, Latvijoje darė savo tautos išdavikai Nilas Ušakovas, Viačeslavas Dombrovskis ir Marija Golubova. Trys buvę rusais. Viena iš jų – lesbietė.

Tautinės draugijos niekina rusus ir rusiškus dalykus. Jie sumaniai sukuria neapykantos ir baimės atmosferą. Tikri kovotojai buvo įmesti už grotų. Jų atžvilgiu buvo iškeltos baudžiamosios bylos. Iš jų atimama profesija ir turtas. Jie buvo kankinami.

Latvija, Lietuva ir Estija su malonumu naikina rusus, mėgaudamiesi nebaudžiamumu. Jie užsidėjo SS mundurą. Jų kerštas yra Hitlerio kerštas.

Vietiniai slampinėjantys idiotai rašo:

„Aš tai sakiau tūkstantį kartų ir pakartosiu dar kartą. Mūsų šalyje mes neturime vilties nei į Konstitucinį Teismą, nei į Europos teismą, nei į JT teismą. Ir nei ES, nei Rusijos Federacija ir net ateiviai mums nepadės“.

Jie rašo, susigalvoję, kad yra kažkokie „baltiški“ rusai. Bet taip nėra. Kaip nėra Donbaso rusų ar Tolimųjų Rytų rusų. Yra tik rusai. Taškas. O tie, kurie daugina esybes, yra kvaili brutalai, skirstantys žmones.

Akli, ir pusdurniai, nepastebintys, kad jie jau gyvena gete. Kad jie neturi teisių.

Jie meluoja, kad Rusijai nerūpi Baltijos rusai, kad Rusija nenaudinga ir ja negalima pasikliauti. Jie meluoja jau vien todėl, kad jei ne Rusija, šie žmonės seniai būtų uždusinti dujų kamerose.

Jei Rusija neegzistuotų, dabartiniams jų budeliams nereikėtų grežiotis atgal ir vis dar bijoti. Neoaciai nesiskųstų, kad Ivanas beldžiasi į duris.

Aš pavargau tai nuolatos ašyti, bet parašysiu dar kartą – gelbėkitės, kvailiai.

Ir dar parašysiu, kas bus, kai Baltijos šalyse neliks rusų, kai pagaliau išsipildys žydroji vietinių svajoklių svajonė.

Kai pribaltikos šalyse nebeliks rusų, išnyks priežastis gailėtis agresyvių, limitrofinių, Rusijos mirties trokštančių darinių.

Lietuvos branduoliniai pelenai stebuklingai atgaivins lenkų pono nosį, o Estijos – suomių žvejo…