Kaip CŽV Paksą nuvertė ir lietuvius vasalais pavertė

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.unz.com/article/th... 2024-02-12 02:54:00, skaitė 940, komentavo 2

Kaip CŽV Paksą nuvertė ir lietuvius vasalais pavertė

Lygiagretės tarp Pakistano ir Lietuvos.

Beskaitant įžvalgas apie 2022 metais Pakistane įvykusį Imran Khano nušalinimą, kylo minčių apie tokį pat scenarijų Lietuvoje.

2022 Khanas užėmė neutralią pozicija Rusijos-Ukrainos konflikte, apsilankė pas Putiną ir nesutiko pasirašyti pasmerkimo kaip to norėjo Vakarai. JAV Pakistano ambasadoriui pažadėjo viską atleisti, jei Khanas bus pašalintas ir Pakistanas grįš į "civilizuotų valstybių" politikos liniją. Galiausiai Khanas buvo pašalintas, o už ambasadorius pranešimo išviešinimą atsisėdo kaip už valstybės paslapties paviešinimą. JAV oficialiai šitame reikale yra ne prie ko - tai išskirtinai kažkas, ką nuspręsti turi Pakistano teismų sistema.

Tas pats buvo Pakso atveju. Naujas prezidentas kuris pasiuntė amerikiečius Mažeikių Naftoje ir su CŽV kalėjimais. Politinis teisinis teisminis konstitucinis nuvertimas. LRT skelbė, kad Vakarai skėsčioja rankomis, laikosi nuošalyje ir aiškina, kad tai kažkas, ką lietuviai turi išsiaiškinti šalies viduje. Kaip rezultatas Lietuvoje ilgam įsitaisė pro-amerikietiškas pramokėtas režimas su pilna visuomenės indoktrinacija.