Jankių žurnalisto Carlsono interviu su V. V. Putinu. Rezultatai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-09 19:25:00, skaitė 960, komentavo 2

Jankių žurnalisto Carlsono interviu su V. V. Putinu. Rezultatai

Remiantis pokalbio rezultatais:

1. Rusijos Federacijai tai buvo gera proga perteikti savo poziciją ir pramušti Vakarų mainstreamo sieną. Interviu jau pamatė dešimtys milijonų žmonių Vakaruose. Susidomėjimas juo Vakaruose didžiulis, o tai šiandien aiškiai matoma jankių socialiniuose tinkluose.

2. Carlsonui tai tapo didžiuliu interviu, kuris padidins jo asmeninio žiniasklaidos prekės ženklo kapitalizaciją. Uždaryti jį kaip Alexą Jonesą nebus lengva.

3. Tai neabejotinai smūgis pagrindinei neoliberaliajai propagandai, todėl artimiausias 24 valandas sulauksime intensyvaus liberoidinio kakojimo.

4. Interviu buvo skirtas Vakarų auditorijai. Tai ką pasakė Rusijos Federacijos Prezidentas, Rusijos gyventojams jau buvo senai žinoma. Aš tik akreipčiau dėmesį į tiesioginį teiginį, kad TSRS žlugimą inicijavo TSRS vadovybė. Šiuo atžvilgiu, Jelcino centras atrodo dar šlykščiau. Nes tai vienas iš savo šalies naikinimo simbolių,,, vardan draugystės su Vakarais.

Na ir pabaigai.

V.V. Putinas ką tik praleido daugiau nei 28 minutes, pasakodamas apier 1000 metų Rytų Europos istoriją be jokio raštelio rankoje. Sunku įsivaizduoti taip kalbančius ES šalių „prezidentus“. Apie jankių savaeigį senį aš net nekalbu. Vien tokio interviu įsivaizdavimas kelia siaubą.