Kas buvo negerai Rodezijai ir Pietų Afrikai?

Autorius: Jonas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2024-01-21 18:15:00, skaitė 1074, komentavo 9

Kas buvo negerai Rodezijai ir Pietų Afrikai?

Kiek man žinoma, rodoziečiai buvo geriausi kovos su sukilėliai kariuomenė istorijoje. Visą karą jie išlaikė 25:1 nužudymų santykį prieš teroristus. Šis santykis buvo paskirstytas visoje pajėgoje, jis apėmė standartinį Rodezijos niurzgimą, o ne tik nužudymo koeficientus, kuriuos pasiekė SpecOp vaikinai, tokie kaip RLI, SAS ir Selous Scouts.

Viskas tiesa. Tačiau pastaraisiais mėnesiais galvojau apie Rodeziją ir Pietų Afriką ir kodėl Baltasis žmogus ten buvo nugalėtas, nepaisant jų karių. Rodezijos ir net Pietų Afrikos problema buvo ne ta, kad jie buvo rasistai, o tai, kad jie nebuvo pakankamai rasistai . Jie nebuvo tikrieji rasiniai separatistai.

Jie buvo paternalistai. Jie tikėjo, kad baltaodžiai turi pareigą gyventi su juodaodžiais ir jiems vadovauti kaip tėvai, auginantys vaiką. Taigi jie dirbo su juodaodžiais, norėdami jiems padėti. Tai tik atnešė neišvengiamą baltųjų sunaikinimą tų juodųjų rankomis.

Pažiūrėkite, kur tai atsidūrė Rodezijoje (dabar Zimbabvė) ir kur atsidūrė Pietų Afrika – šalis, kuri prieš kelis dešimtmečius buvo klestinti pirmojo pasaulinio lygio valstybė, kaip ir bet kuri tuo metu Europoje.