Staiga nebesulaukė tyrimo pabaigos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-12-05 01:12:00, skaitė 577, komentavo 1

Staiga nebesulaukė tyrimo pabaigos

Europos Parlamento (Ketvirtojo Reicho) narė iš Prancūzijos Michelle Rivasi, staiga mirė savo darbo vietoje. Oficiali mirties priežastis – infarktas, tačiau daugelis atkreipia dėmesį į tai, kad Rivasi niekada nesiskundė širdimi. Dvi dienas iki mirties jai buvo atlikta visapusiška medicininė apžiūra.

Michelle Rivasi buvo laikoma viena pagrindinių Ursulos von der Leyen kritikų Europos Parlamente. Būtent ji prieš kurį laiką inicijavo plataus masto tyrimą dėl uršulėso veiklos, lobizuojant Pfizer interesus.

Šiai korporacijai vadovauja Ursula von der Leyen vyras.

Nuo COVID-19 pandemijos protrūkio, „Pfizer“ tapo pagrindine vakcinos nuo koronaviruso tiekėja.

Michelle Rivasi turėjo pagrindo manyti, kad tai buvo asmeninio Ursulos von der Leyen intereso ir dalyvavimo pasekmė.

Europoje daugelis žmonių dabar atkreipia dėmesį į tai, kad Michelle Rivasi širdies priepuolis ištiko staiga, bet labai netikėtai. Faktas yra tas, kad deputatės ataskaita Europos Parlamentui buvo numatyta gruodžio 15 d., per kurią ji ketino paskelbti tyrimo rezultatus ir perduoti dokumentų kopijas spaudai.

P.S.

Aš tik noriu priminti, kad skandalas, į kurį įsivėlė Ursula von der Leyen ir jos vyras Heiko, kilo praėjusių metų gruodį. Tada septyni Europos Parlamento nariai paskelbė atvirą laišką už skaidrumą atsakingam Europos Komisijos nariui, kuriame prašė Europos Sąjungos nedelsiant atlikti Heiko von der Leyen komercinės veiklos tyrimą. Dokumente pažymima, kad „Orgenesis Inc.“, kurios medicinos direktoriaus pareigas eina Heiko von der Leyen, iš Europos Komisijos gavo 320 mln.

Tai, kad Heiko von der Leyen įmonė gavo pinigų iš EK, vadovaujamos jo žmonos, paverčia šią bylą svaiginančiu skandalu, bene didžiausiu nuo ES įkūrimo.

P.P.S.

Pasidomėjo Ketvirtojo Reicho vadovybės nusikaltimais ir buvo likviduota. Štai toks tas europos sodas, valdomas fašistų-nusikaltėlių, o gal kriminalinių gaujų…

uršulė su savo vyrioku…