Vilma Fiokla: Blokuoju visus, net Ragelskį!

Autorius: Vilma Fiokla Kiure Šaltinis: https://www.facebook.com/fiokl... 2023-12-02 18:03:00, skaitė 899, komentavo 22

Vilma Fiokla: Blokuoju visus, net Ragelskį!

Labai nesiceremoniju ir visus, kas nors kiek pakoso vata, pašmėžuoja koloradiniais atspalviais – blokuoju.

Blokavau daugybę sedmaišinių leftistų, nes prasidėjus karui jų projektais užmaitinta sąmonė nesugebėjo priimti tikrovės. Taikos metu, taip, sėdėjom ant sėdmaišių drauge, nes man irgi patinka, kai šikna patogiai įsitaisius. Bet aš sugebu ją pakelt, kai mano žmonės, mano šalis pavojuje, kai mums artimus ukrainiečius žudo bendras priešas.

Kai aš atsistojau, o jie liko sėdėt, tai teko atsisveikint. Su sėdmaišiniais man ne pakeliui.

Ir kol aš dabar suku galvą, kaip kuo daugiau pagelbėt ukrainiečiams, plėšausi, kad atvert akis tautiečiams dėl būsimų išbandymų ir galimos okupacijos, tie sėdmaišiniai nustatinėja man diagnozes, matuoja mano kairumą ir nukrypimus nuo knygelinių normų, įsivaizduodami, kad jų ideologinė skaistybė yra aukščiausia humanizmo išraiškos forma. Kai tuo tarpu jie visi jau seniai sukrito į vieną lovą su sąšlavomis, su juodžiausiais marginalais.

Pamenate Žilviną Razminą, kuris Lietuvai įstojus į ES, mitinguose rėkė: „Už kiek pardavėt Lietuvą?". Ar Kauno tautininką M. Jonaitį, kuris išgarsėjo, kad įdavė mane su bendramintėmis teisėsaugai ir tampė ištisus du metus. Dabar Jonaitis ilgisi sovietmečio ir atrajoja vatą.

Ragelskį, kuris mane persekioja nuo kokių 2009 m., tikriausiai žino visi.

Tai va visi šitie dabar už „vargšus palestiniečius“. Pirmieji du uoliai laikina hamas nusikaltimų neigėjo, palestine.lt įkūrėjo ir kairiojo aktyvisto Andriaus Mažeikos įrašus, o trečiasis platino kvietimus į vakarykštį mitingą. Tai kas čia kairėj, ir kas sąvartyne?