Sisteminiai influenceriai gavo naują užduotį - Ignas Vėgėlė Prezidentas

Autorius: Lanello Darius Partauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/dariu... 2023-12-02 17:15:00, skaitė 783, komentavo 4

Sisteminiai influenceriai gavo naują užduotį - Ignas Vėgėlė Prezidentas

Ar bent teoriškai galėtų egzistuoti kokia tai - nesisteminė žiniasklaida? Mano asmenine nuomone, deja bet nesisteminė žiniasklaida būtų per daug nepatogi, o tokius nepatogius iš karto ima lankyti FNTT ir VMI pareigūnai, prokurorai ir greitai probleminiai leidiniai išnyksta iš šio pasaulio eterio, realiai niekas, kas nedirba ir neminta iš Landsberg klano rankos, faktiškai negali ir egzistuoti. Turiu tikėjimą ir matymą, kad logiškai mąstantys žmonės kuo toliau tuo plačiau bunda. Ne dėl to jie miegojo, kad norėjo, tiesiog taip reikėjo, aš pats taip pat saldžiai miegojau ir daug kuo tikėjau, kas dabar leidžia ir iš savęs išsišaipyti, koks visiškas runkelis tuomet buvau? Nenoriu niekieno įžeisti, tačiau čia kur mes esame galioja tam tikri dėsniai, mes matome tai, ką mūsų sąmonė leidžia mums matyti tuo metu, kuomet ateina laikas praregėjimui, tuomet žmogus ima ir pradeda matyti tai ko nematė, vėlgi šis laikas matymo/nematymo matomai nėra fiksuotas ir iš esmės priklauso nuo sąmonės progreso. Todėl, vis dar nematantis žmogus, tai žmogus atėjęs šioje žemėje patirti kitokių patirčių, su visa pagarba jo sielos pasirinkimui, jam tiesiog ir nereikia to matyti, ką matote/suvokiate vykstant jūs. Todėl kiek įmanoma, nieko neteisiu ir nevertinu, o tyčiotis galiu tik iš savęs...

Mano subjektyvia nuomone, Landsberg klanas su užkulisiuose veikiančiomis nematomomis struktūromis 100% uzurpavęs ir valdo :

1. valstybinį elementą - politikus, partijas, ministerijas, teismus, VRK, STT, VMI, FNTT ir t.t.

2. tradicinę žiniasklaidą, tai yra portalai, TV + valstybinė LRT

3. įvairias tikslinių projektų ir/ar veikėjų VŠĮ, maitinamas sorošiniais, o ir valstybiniais projektiniais pinigais, dažnai tai VSD projektukai.

4. stambujį verslą, prieš kurį, panaudojant 1 punkto įrankius, galima labai nesunkiai jį pastatyti prieš pasirinkimo faktą įvardinant valstybinės mafijos galimybes ir taip susikurti draugišką ir dosnų rėmėją klano poreikių rėmėją... kitais žodžiais kalbant sparnuoti posakiai - valstybinės mafijos kronikos, netepsi / nevažiuosi, turi pakankamai rimtą pagrindą.

Dėl pirmų 4 punktų ginčų girdisi vis mažiau, visuomenė sąmoningėja, Shumanno dažniams toliau kylant, visas melas bei korupcija, po truputį lenda ir toliau lys į dienos šviesą. Jei mes priimtume, kad iš esmės šalyje aktyviai veikia valstybinis nusikalstamas susivienijimas, praktiškai ir realiai uzurpavęs bei užvaldęs visą valstybę su visomis jos institucijomis, kaip tuomet galėtume naiviai tikėtis, kad tai kažkodėl nevyksta "žmonių" žiniasklaidoje - socialinių tinklų platformose?

Ir šios minties pagrindu kyla, punktas Nr. 5, kai valdai viską, tu tikrai nepaliksi socialinių tinklų platformų be priežiūros, susibūrę žmonės turi polinkį imti kelti tam tikras problemas. Jei tokioje valstybėje, kaip Lietuva, pastoviai finansuoju 50 projektinių influencerių, kurie atstovauja įvairias idealogijas ir pakraipas, dažnu atveju pasipliekia ir tarp savęs, tačiau reikiamu metu, tam tikros jų grupės išstoja, su valdžios klanui reikalingomis žinutėmis, tai puiku ir reikiama iliuzija sukurta. Ir tai netgi nedaug kainuoja, kas tas yra atlyginimai 50 influencerių, realiai tai ZERO, paslėptų po įvairiais projektiniais pinigais?

Tas pats mūsų VSD su tūkstančiais kartų didesniais biudžetais, netgi oficialiai turi trolių grupes, išimtinai vykdančias portalų ir soc. tinklų komentarų kontrolę bei "tinkamos" jų sudėties (visuomenė laiminga ir palaiko valdžios vykdomą politiką) užtikrinimą. Kai ši grupė, 2021m. nebesugebėjo užtikrinti antico.vid informacijos sklaidos, didieji portalai uždarė galimybes komentuoti neregistruotiems vartotojams ir tokiu būdu padėtį, itin svarbiu metu, jie šiaip ne taip suvaldė.

Truputį nušokau, ir vėl grįžtu prie influencerių, mažai stebiu tuos influencerius, tai tokių koordinuotų veiksmų matomai yra ir vyksta gerokai dažniau, nei kad man pavyko užfiksuoti. Ankstesnis koordinuotas influencerių išstojimas, kuriam buvau ir postą parašęs, buvo itin vaikiškai ir be jokio rimtesnio pasiruošimo atliktas, tuomet organizuotai išstota su 77.lt anonsu... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6548849688466573&id=100000248213378

Dabar gi mano subjektyvia nuomone, įvyko dar vienas centralizuotas influencerių išstojimas, taip, jis šiek tiek kitos sudėties, bet tai normalu... jei padengimas vėlgi būtų 100% analogiškas, kaip ir 77.lt atveju, tai iš principo iškiltų grėsmė visam projekto konfidencialumui. Nesakau, kad nei 77.lt, nei šiuo atveju, visi mano įtraukti influenceriai yra sisteminiai, ar VSD, ar sorošiniais pinigais finansuojami, kai kada juk žmogus ir iš tiesų tiesiog gali turėti tokią nuomonę, ar ne? Atkreipiu dėmesį ir pabrėžiu, Jūs patys turėtumėte spręsti ir atsirinkti kas yra kas. Nusprendžiau pasidalinti nuomone, į galimai itin plačiai paplitusį nematomą "žmonių" žiniasklaidos panaudojimą mūsų įsitikinimų reikiamų transformacijų užtikrinimui.

Kaip taisyklė, sisteminiai pranešimai išeina keletos valandų imtyje, per eilę influencerių, paėmiau iš sąrašo buvusių itin aktyvių per 77.lt mąsinį pjarinimą.

Viktoras Jašinskas - apie Igną Vėgėle nekalba

Gintaras Furmanavičius + 24h IV palaiko ir pasiūlė išsidrauginti nepalaikančius

Algimantas Rusteika + 24h IV palaiko

Dainius Luk + 24h, yra ir IV palaikančios ir ne tik 100% palaikančios informacijos

Darius Treciakauskas + 18h IV palaiko

Vytautas Abraitis + 24h IV palaiko ir pasiūlė išsidrauginti

Mozeris Alvis + 24h IV palaiko

Robertas Vaišnoras - apie Igną Vėgėle nekalba

Audrius Butkevičius +24h IV palaiko

Žydrūnas Savickas + 8h IV palaiko

Rimas Jankūnas +24h IV palaiko

Yurga Lago - apie Igną Vėgėle nekalba

Raimondas Šimaitis +24h IV palaiko

Kas liečia I. Vėgelę, mano nuomone, tai sisteminis kandidatas, galimai Landsberg klano rengiamas jau kelis pastaruosius metus, kažkiek intensyviau pradėtas ruošti nuo 2020/2021m. ir šiandien visiškai "netikėtai ir nelauktai" jam visos durys atviros, tradicinė žiniasklaida atidirbinėja, renginiai, konferencijos... iš kur ir už ką tokios lėšos pas advokatą? Kieno ausys kyšo už jo nugaros ir visą tai finansuoja? Pabandykite kas nors savo konferenciją surengti su visa programa, dainininkais, vedėjais ir sužinosite kiek tai kainuoja, pigesnės asmeninės sodybos pardavimo vienam šiam renginiui finansuoti klausimas ar dar pakaks?

O jei visiškai atvirai, visi rinkimai farsas, dar vienos žydiškos iliuzijos kūrimas avims. Tam kad ferma būtų daugiau ar mažiau rami, joje turi būti pakankamai duonos ir žaidimų, tai ir paduodama su įvairiais skoniais ir poskoniais, kad laimingi ir patenkinti būtų visi. Tuo tarpu tie, kas valdo Lietuvą, jau šiandien jums galėtų atsakyti, kas ir kokiais % laimės Lietuvos prezidento rinkimus.