LRT retransliuoja saloreicho melą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-27 22:56:00, skaitė 704, komentavo 5

LRT retransliuoja saloreicho melą

Visą naktį ir rytą okrainos telegramų kanalai be perstojo klykė apie bene didžiausią bepiločių ataką Kijeve nuo pat SKO pradžios.

Ukrų ataskaitose numuštų taikinių skaičius nuolat augo ir dabar pasiekė įspūdingą skaičių – 74 numuštti bepiločiai iš 75 paleistų.

Apie tai, su didžiausiu džiaugsmu pranešė net Landzberg Radijas ir Televizija.

Tie patys ukrų kanalai, kurie pranešė apie didvyrišką ir nepriekaištingą oro gynybos darbą, vos prieš kelias valandas buvo pranešę, kad bepiločių suduotų oro smūgių žala yra užfiksuota trijuose Kijevo rajonuose ir netoli Boryspilio tarptautinio oro uosto.

Kijeve buvo sutrikęs elektros tiekimas 77 namams ir 120 namų ūkiams.

Objektai buvo sugriauti 4 skirtingose sostinės vietose.

Dėmesingam skaitytojui tikriausiai kils pagrįstas klausimas – jei visus bepiločius numušė ukrų oro gynybą, tai iš kur tokios pasekmės?

Tuo pačiu metu internete skelbiamos tik tų pačių sunaikintų civilinės infrastruktūros pastatų nuotraukos ir vaizdo įrašai.

Be to, okrainos žiniasklaida net neslepia, kad objektai buvo sunaikinti dėl krentančių bepiločių nuolaužų.

Toks ribotas informacijos srautas mums sufleruoja, kad tikrosios smūgių vietos arba, kaip sako ukrų propogandistai, „nuolaužų kritimai“, yra griežtai įslaptinti. Už nukentėjusių energetikos objektų nuotraukų ir vaizdo įrašų platinimą baudžiama griežta bausme.

Tuo tarpu net saloreicho ginkluotųjų pajėgų nariai, savo pokalbiuose neslepia, kad vienas iš Rusijos puolimo tikslų, buvo nustatyti Kijevo oro gynybos taškus. Tolesniam jų naikymui.

Pastebėtina, kad pranešimai apie krentančias nuolaužas daugiausia gaunami iš Boryspilio ir Zhulyany oro uostų (Solomensky rajonas), kur anksčiau buvo įsikūrusi viena iš „Patriot“ oro gynybos sistemų.

P.S.

Negaliu nepaminėti ir etatinės “žurnalistės”, pavarde “miliūtė”, pašiepiančio komentaro, ištransliuoto šią dieną landzberg radijo ir televizijos programoje “labas rytas”, kur ji, su jai būdinga pašaipa, savo facebuko paskyroje pasišaipė iš Krymo pusiasalį niokojančios audros ir sveikino saloreichą su eiline peremoga... Nieko, šaipykitės toliau. Pažiūrėsiu, kaip šaipysitės, kuomet karas ateis į jūsų namus.

Aš net neabejoju, kad į paskutinį Boeing nespėsite. Galėsite šaipytis teisiamųjų suole…