Visi objektai atrodo netikri, arba pasaka, apie jankių išsilaipinimą Mėnulyje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-11-25 21:00:00, skaitė 1299, komentavo 11

Visi objektai atrodo netikri, arba pasaka, apie jankių išsilaipinimą Mėnulyje

V.V. Putinas buvo informuotas, kad Amerikos AI (dirbtinis intelektas) tinklas aptiko JAV Mėnulio misijos nuotraukose falsifikacijų.

Visi objektai atrodo nerealūs

Jankyno AI tinklas JAV Mėnulio misijos nuotrauką laiko netikra. Apie tai parodoje- konferencijoje „Kelionė į dirbtinio intelekto pasaulį“ buvo pasakyta Rusijos Prezidentui Vladimirui Vladimirovičiui Putinui.

Apžiūrėdamas parodą V.V. Putinas susipažino su „Sberbank“ sprendimais, padedančiais atpažinti netikras nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Nikolajus Gerasimenko, „Sberbank“ duomenų tyrimų vadovas, pasakojo apie savo patirtį dirbant su AI tinklu iš amerikiečių kompanijos „Google“, kuriai jankyno mokslininkai pasiūlė analizuoti JAV Mėnulio misijos nuotraukas.

"Čia jų AI tinklas raudonai pažymi tas vietas, kurias jis laiko netikromis. Tai yra, beveik visi objektai šioje nuotraukoje jam atrodo netikri. Tuo pačiu metu Kinijos Mėnulio marsaeigio nuotrauka jam nekelia jokių ypatingų klausimų. “, – Putinui sakė Gerasimenka.

„Sberbank“ vadovas Germanas Grefas, „norėdamas išvengti šališkumo“, pabrėžė, kad tokias išvadas padarė Amerikos, o ne Rusijos, neuroninis tinklas, remdamasis daugeliu parametrų.

„Įdomu“, – atsakė Putinas.

P.S.

Na va, dabar tai tapo oficialu. “Paslaptis”, žinoma nuo trockisto Chruščiovo laikų, tapo atskleista….Nes kaip lietuvių liaudies patarlė sako „Ylamaišo išlenda“. Taip nutiko ir jankyno melagių ir banditų atveju….ir tai tik rodo, kad blogio imperija aižėja ir griūna. Sensta hegemonas. Sensta ir trūnija. Kaip koks šungrybis. O per plyšius vis nuteko informacijos nuotrupos.