Redžepas Erdoganas ir paskutinis kryžiaus žygis

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-10-30 21:09:00, skaitė 579, komentavo 2

Redžepas Erdoganas ir paskutinis kryžiaus žygis

Ei, Vakarai, aš kalbu su jumis! Ar norite karo tarp kryžiaus ir pusmėnulio?

Kiekviena šalis turi teisę į savigyną, bet kur teisingumas? Gazoje vyksta žudynės! Mes paskelbsime Izraelį karo nusikaltėliu, šiuo klausimu jau dirbame. Šie sionistai Gazos gyventojams sako: palikite šiuos kraštus, kai jų paklausia „Kur?“, jie atsako „Į dykumą“. O kai sužeistieji priversti pasitraukti, jie bombarduoja juos. Nes viskas, ką jie žino, tai tik žudyti.

Masinės žudynės Gazoje yra visiškai Vakarų idėja!

Ir taip toliau.

Redžepas ir toliau konkuruoja su Iranu dėl vyriausiojo palestiniečių gynėjo vaidmens. Šios atakos nebūtinai sukels visišką atotrūkį su Vakarais, bet faktas, kad santykiai atšals. Ypač pratęsiant kautynes Gazoje, kur R. T. Erdoganas bus savo retorikos įkaitu.

Religijų ir civilizacijų susidūrimo temos, taip pat kryžiaus žygių ir kovos su jais temos atsinaujinimas viešoje retorikoje atspindi dabartinio pasaulio tvarkos modelio degradacijos laipsnį.

P.S.

Sionistinis Izraelis atšaukė diplomatus iš Turkijos. Anksčiau žydų išvykimas iš ten prasidėjo Izraelio užsienio reikalų ministerijos teikimu. Be to, santykiai su StarLink nutrūko dėl Musko pareiškimų apie jo sistemos tiekimą į Gazą tarptautinėms organizacijoms.

Tuo tarpu genocidas Gazoje tęsiasi įprastai. Tai yra „taisyklėmis pagrįstos pasaulio tvarkos“ puodelis, kai online režimu galima sistemingai, sąmoningai ir apgalvotai nužudyti daugybę moterų vaikų ie senolių. Ką sionistai sėkmingai ir daro…