Laba diena, kapitalizme!

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/laba-diena-... 2016-04-15 21:41:49, skaitė 2714, komentavo 0

Laba diena, kapitalizme!

Gerbiami televizijos žiūrovai, štai jūs ir vėl su mumis. Leiskite mums papasakoti jums, ką jums reikia klausyti, žiūrėti, valgyti, dėvėti, kaip jūs turite gydytis, kuo pasitikėti, ką pirkti, kaip elgtis, už ką kariauti. Pasodinkite greta savęs vaikus, mes mylime vaikus. Leiskite mums užsiimti jų auklėjimu. Niekas negali išauginti jų geriau už mus. Pasitikėkite. Atsipalaiduokite.

Atsijunkite ir suteikite mums galimybę galvoti už jus, daryti už jus. Atiduokite mums jūsų pinigus. Atiduokite mums jūsų mintis. Mes neapgausime, tikėkite. Nupirkite ką nors greitai, mes rašome jums įstatymus, mums reikalinga jūsų banko sąskaita, nupirkite sau iPhone, perpompuokite sau programas, valgykite tai, ką mes jums pasakysime, nuodykite vaikus mūsų nuodais, darykite tai, ką mes parodysime, sukite visą tai nuo darželio. Visą dieną internete, geriau patys žaiskite šiuos žaidimus, tegul patys auga jūsų vaikai. Atiduokite mums savo sielas.

1:28 Štai jūs ir vėl su mumis. Jūs suvalgėte burgerį su tortu? Užpilkite visa tai Coca cola. Ką ką, jums bloga? Mes turime tabletę. Pas mus yra tabletė nuo visų gyvenimo atvejų. Valgykite mūsų maistą, valgykite ir gydykitės. Nenumirkite, mums reikia, kad jūs pas mus pirktumėte kurą ir vaistus visą gyvenimą. Mes darome pinigus iš narkomanų. Nepamirškite kiekvienais metais atnaujinti savo kompiuterius ir iPhonus. Juk jūs gyvenate ir dirbate tam, kad pirkti tai, ką mes pasakysime. Mes jums papasakosime, kas jums turi patikti.

2:00 Prieš ir po jūsų pradėjimo, jūsų mamytė jau pylė į save mūsų produkciją. Jūs gimėte tam, kad tęsti šeimos tradicijas. Neatsilikite nuo minios, nes mums teks jus ginti į bandą kitais metodais: prievarta, epidemijomis, karais. Ne, visa tai reikia daryti savanoriškai. Darykite kaip nors tai patys. Tiek daug puikių metodų numirti: plaučių vėžys, kepenų cerozė, pankreatitas, nekrozė. Ar mažai variantu? Atsiminkite, kad su mumis jūs visada turite pasirinkimo galimybę.<…>

Šauksmas