Artsakhas nustoja egzistuoti

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-28 21:22:00, skaitė 428, komentavo 8

Artsakhas nustoja egzistuoti

Kaip sakoma, Artsakhas užsidaro.

Kalnų Karabacho prezidentas pasirašė dekretą dėl Kalnų Karabacho Respublikos likvidavimo nuo 2024 metų sausio 1 dienos.

„1. Iki 2024 m. sausio 1 d. likviduoti visas joms pavaldžias valstybines institucijas ir organizacijas, Kalnų Karabacho Respublika (Artsakh) nustoja egzistuoti.

2. Įsigaliojus šiam dekretui, Kalnų Karabacho gyventojai, įskaitant esančius už respublikos ribų, susipažįsta su Azerbaidžano Respublikos pateiktomis reintegracijos sąlygomis, kad galėtų priimti nepriklausomą ir individualų sprendimą ateitis dėl galimybės likti (grįžti) į Kalnų Karabachą“.

2018-ųjų Maidanas Jerevane tapo nuosprendžiu Artsakhui.

Būtų labai pravartu prisiminti sorišinės marionetės žodžius ir jo išvemtus pažadus. Iš karto kyla aliuzija į senio rezistento Nr. 1 pažadus, kad po dešimties metų Lietuva gyvens kaip Švedija....

2018 metai.

„Kaip 1988 m. judėjimas paskatino de facto Kalnų Karabacho nepriklausomybę, taip šios Armėnijos revoliucijos rezultatas bus jos nepriklausomybės pripažinimas de jure“ (c) Pašinianas

2023-ieji metai.

„Artimiausiomis dienomis Kalnų Karabache neliks armėnų“ (c) Pašinianas

Na taip. Viskas logiška. Kaip sakoma, jei su vakaroidais susidėsi, priimsi jų siūlomas “dovanas” ir bičiuliausiesi su Sorošu, visko ir neteksi. Anksčiau tokį kelią pasirinko litukriją. Ne taip ir senai tokį kelią pasirinko ir Armenija.

Su kuo visus ir sveikinu.