Užkalnis, Ramanauskas ir kiti veikėjai tai ORGANIZUOTA ir PLANINGAI veikianti grupė

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt... 2016-04-06 21:01:50, skaitė 4909, komentavo 1

Užkalnis, Ramanauskas ir kiti veikėjai tai ORGANIZUOTA ir PLANINGAI veikianti grupė

Kokia visuomenė - tokie ir jos autoritetai. Jeigu masės žavisi padugnėmis ir degradais, vadinasi, tai iš padugnių ir degradų suformuotos masės.

Priversti lietuvius garbinti personažus, užsidirbančius pragyvenimui patyčiomis ir savo anatominio "jumoro" platinimu, buvo potarybinės visuomenės civilizatorinimo ir demokratinimo užduotis. Su ja  Masinės Durninimo Priemonės, gausiai remiamos alkomafijos, farmamafijos, politinės mafijos ir atvirų vagių-palūkininkų per 26 metus susidorojo puikiai. Beje, kaip ir kitose žlugusios TSRS respublikose - kiekvienioje iš jų yra savi užkalniai, savi ramanauskai, savos putytės ir gausios, nuolatine TV dresūra, suburtos jų auditorijos.

Nieko keisto, kad normalūs žmonės, išjungia TV, atsisako glianco ir stengiasi nesigilinti į užsienio kapitalą aptarnaujantį vietinių portalų turinį.

Kai taip išcenzūruoji savo asmeninę informacinę erdvę nuo infošlako, kartas nuo karto būni nustebintas.

Kažkada nustebau, kai automobilyje per "Žinių radiją" vietoj įprasto malonaus pokalbio prie pietų stalo, išgirdau paršaveidžio, profesionalaus heiterio, Užkalnio kriuksėjimą. Bet pasirodo, verslumo dvasių apniktas "Žinių radijo" ir "Senukų" savininkas Rakauskas priglobė ne tik šį kiauliažmogį, bet ir kitą - viešumoje prisistatantį Algio Ramanausko vardu.

Nesupratau, kodėl dvasinis prekybcentrio kasininkių ir krovikų guru taip pasielgė - negi jam dar maža buvo savo radijuje filadelfijų, besimaitinančių iš dosnios kapitalisto rankos? Bet kuriuo atveju, tokiu savo "kūrybinės grupės" atsinaujinimu "Žinių radijas" pats ant savęs užsibraukė kryžių.

Bet štai neseniai vėl buvau nustebintas. Vėl to paties "Žinių radijo", kuriame įvyko tai, kas neišvengiama - į vieną gardą susiėjo du kuiliai, trokštantys meiliai pasitrinti šonais: Zagorskas, prisimetinėjantis lietuviu ir Radiacinė žiurkė, prisimetinėjanti juokdariu. Padėkokime Kazimierui Juraičiui už šią ištrauką iš pažemintųjų ir nuskriaustųjų abipusio tenkinimo akto transliacijos:

Pasižiūrėjote? Išgirdote? Supratote?

Vienas ant dviejų kojų vaikštantis š... gabalas giriasi kitam ant dviejų kojų vaikštančiam š... gabalui, jog jis - buvo tapęs Lietuvos saugumo dalimi...

Aš, Lietuvos respublikos Valstybės saugumo departamento, Antrojo operatyvinės tarnybos departamento ar kitos įstaigos vietoje paduočiau Ramanauską į teismą už tyčiojimąsi iš Valstybės institucijų. Ir visai nesvarbu, ar mūsų saugumiečiai iš tikrųjų yra tokie intelektualiai neįgalūs, kad užsakė "pramogų verslo" šūdrą, "eliminuoti Kremliaus įtakos agentą", ar tai viso labo dar vienas nukvošusio konservatorių juokdario "bajeris".

Iš kitos pusės, prisipažinti, kad prieš Artūrą Račą - tuometinį BNS žinių tarnybos direktorių, buvo sąmoningai nukreiptos moralinio degrado provokacijos, labai didelė paslauga kitiems "taikiniams". Dabar kiekvienas, pajutęs kad prieš jį asmeniškai yra suorganizuotas ir užsiundytas prestitučių trolibanas, žinos kaip jam elgtis ir nesiduos išprovokuojamas.

Reikia aiškiai suvokti - NĖRA ATSITIKTINIŲ IR "SAVAIME KYLANČIŲ BANGŲ" VIRTUALYBĖJE. Užkalnis, Ramanauskas ir kiti veikėjai tai ORGANIZUOTA ir PLANINGAI veikianti grupė, naudojama pagalo tiesioginę paskirtį - apdergti, morališkai sužlugdyti ir išprovokuoti užsakytus asmenis.

Kas išgamoms duoda komandą "fas" - irgi akivaizdu. Tereikia pasižiūrėti prieš ką šis pasiutusio šuns putomis besidrabstantis suslikas klusniai vizgina uodegą.

Įdėjus truputį pastangų ir pasiknisus po ramanauskais dvokiančią lietuviško interneto kloaką, nesunku atrasti ir kitus, trolius elfus, pajungtus "bendram tikslui". Paprastai, tai intelektualiniu parazitizmu užsiimantys, konkrečios profesijos neturintys asmenys - kaip taisyklė, laikantys save itin "kūrybingomis asmenybėmis", o realybėje - už nedidelę algelę parsiduodantys bestuburiai.

Kreipti dėmesį į jų keliamas šūdo bangas - tai negerbti savęs. Ir prisidėti prie bangavimo.

Vietoj to, juos reikia duchinti - neduoti oro.

Reikia tikėtis, kad Kazimiero Juraičio iniciatyva - prispausti priešrinkiminėje agonijoje besidraskančias konservatines atmatas, panaudojant konkuruojančių partijų valdomą prokuratūrą - bus sėkmingas žingsnis sunaikinti šitą padugnių sukurtą VIEŠŲJŲ RYŠIŲ ir INFORMACINIO SUSIDOROJIMO projektą.

Projektą, kurio organizatoriai ir dalyviai nepajuto, kaip patys atsidūrė iki kaklo savo platinamoje produkcijoje.